logo F1online.skF1online.sk

Veľká cena Rakúska bez obmedzení, stačí negatívny test alebo očkovanie

Red Bull Ring, Spielberg
© Red Bull Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík3. 6. 2021

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov Formuly 1. Od 1. júla sa v Rakúsku rušia všetky obmedzenia pre hromadné športové podujatia. To pre organizátorov Veľkej ceny Rakúska znamená, že tribúny na Red Bull Ringu môžu zaplniť do posledného miestečka.

Organizátori síce zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili, no ako píše portál RacingNews365.com, od 1. júla sa v Rakúsku rušia všetky obmedzenia pre športové podujatia, vrátane počtu divákov. Rovnako tak sa na zahraničných návštevníkov nevzťahujú žiadne karanténne opatrenia. Pred cestou na Red Bull Ring tak bude vašou jedinou povinnosťou vyplniť online formulár a mať negatívny test na koronavírus alebo byť zaočkovaný.

Máme teda reálnu šancu, že prvýkrát od roku 2019 uvidíme na pretekoch F1 plné tribúny. Ak teda máte lístky na Veľkú cenu Rakúska, je veľká šanca, že sa preteky dostanete bez väčších obmedzení. Pokiaľ ide o Veľkú cenu Štajerska, ktorá sa má uskutočniť týždeň predtým (v júnovom termíne), tak veľa informácií zatiaľ nemáme. Lístky sú v predaji, avšak treba rátať s obmedzeniami. Musíme si teda počkať na oficiálne stanovisko promotéra.

Súvisiace články

Diskusia