logo F1online.skF1online.sk

Wolff o spoločnej večeri šéfov tímov: Nože zostali v zadnom vrecku

Šéfovia tímov na spoločnej večeri
© X/F1
Milan Kubala
Milan Kubala19. 5. 2024

Na spoločnú večeru si pomerne často zvyknú vyraziť piloti. V piatok si však takto zašli do reštaurácie šéfovia tímov, ktorí si niekedy tiež nevedia prísť na meno. Našťastie večera prebehla bez problémov. Podľa Tota Wolffa všetci nechali poctivo brúsené nože zavreté.

Večer si na spoločné stretnutie vyhradilo čas všetkých desať šéfov tímov. Doplnili ich generálny riaditeľ Formuly 1 Stefano Domenicali, generálny riaditeľ Racing Bulls Peter Bayer a šéf Pirelli Mario Isola.

Toto Wolff sedel medzi Stefanom Domenicalim a Peterom Bayerom. V rozhovore pre Sky Sports F1 prezradil, ako to celé prebiehalo. “V prvom rade chcem povedať, že to bola prekvapivo veľká zábava! Spočiatku to bolo trochu napäté.”

Keď sa na stole objavilo víno, atmosféra sa uvoľnila a rakúsky biznismen zrejme prehodil pár slov aj s takým Christianom Hornerom. “Nemal som v pláne rozprávať sa s každým, ale nakoniec sme sa medzi sebou bavili. Nože zostali odložené v zadných vreckách. Stefano nám hovoril, aké máme šťastie, že môžeme byť v tomto športe. Zabavili sme sa, čo bolo fajn.”

Šéfovia tímov sa na rovnakej večeri, v rovnakej reštaurácii a pri rovnakom stole stretli aj v roku 2022. Minulý rok ju pre záplavy v Imole a zrušenie celého víkendu museli vynechať.

Wolff však nechcel prezradiť, aké konkrétne témy sa tentoraz rozoberali. “Nestrávili sme priveľa času rozoberaním súčasnosti, ale zdá sa, že konkurencia je najväčšia v histórii z hľadiska toho, ako sú si tímy blízko.”

Súvisiace články

Diskusia