logo F1online.sk

Abiteboul sa tetovaniu nevyhne, ubezpečuje Ricciardo. Čo na ňom bude?

Cyril Abiteboul
© Renault Sport
Milan Kubala
Milan Kubala1. 5. 2021

Cyril Abiteboul mal mať tetovanie už pred pár mesiacmi, no stále sa mu úspešne vyhýba. Daniel Ricciardo teraz túto tému pripomenul s tým, že jeho bývalému šéfovi sa čas do návštevy tetovacieho štúdia kráti. Prezradil tiež, čo presne sa chystá Abiteboulovi vytetovať.

Stávka medzi Danielom Ricciardom a Cyrilom Abiteboulom bola jednoduchá. Ak Ricciardo v sezóne 2020 získa pódium, vtedajší šéf Renaultu si dá spraviť tetovanie. Jeho grafický návrh mal byť na Ricciardovi, veľkosť a umiestnenie zas na Abiteboulovi.

Austrálčanovi sa podarilo získať hneď dve pódiá, nuž bol Abiteboulov osud spečatený. Trvalo však ďalšie mesiace, kým sa Ricciardo rozhodol pre finálnu verziu tetovania. “Chcem, aby to bolo také tradičné tetovanie ako napríklad dve potriasajúce si ruky,” vysvetlil pre racefans.net. “Bude to reprezentovať tú dohodu, ktorú sme uzavreli. Bude to proste super tradičné tetovanie.”

“Mám predstavu, že tam bude hlava mediara (v angličtine honey badger, pozn. red.), ktorá bude nakúkať ponad tie ruky. Bude sa akoby uisťovať, že tá dohoda bola uzavretá,” pokračoval víťaz siedmich pretekov F1. “Už som o tom povedal mojím priateľom, ale vám ešte nie.”

Čo všetkých zaujíma už od Veľkej ceny Eifelu 2020 je, kedy sa dočkáme fotografií Abiteboula s tetovaním? “Ide tu v podstate o to, aby sme sa stretli na jednom mieste. Nechcem mu len povedať, aby si dal vytetovať to či tamto a poslal mi fotku, chcem byť pri tom, chcem to organizovať, zaplatím za to. Vybavím zľavu. Zaplatím keš,” smeje sa.

Aby Ricciardo v tejto sezóne nezaháľal, hneď si dohodol stávku so svojím novým šéfom Zakom Brownom. “Pred týždňom som sa s ním stretol v továrni. Ak získam pódium, dovolí mi zajazdiť si v aute z NASCAR Dala Earnhardta z roku 1984, ktoré vlastní. To bude skvelé.”

“Hovorí mi, že ak to vyhrám, tak asi aj on bude musieť spraviť niečo šialené. Nechcem však pokračovať s tetovaniami, to je pre Cyrila. Možno ho dostanem na skydiving alebo niekam, kde ho vystraším, hoci to je azda príliš optimistické,” rozosmial sa nakoniec.