logo F1online.skF1online.sk

Telekom a DIGI od 7. júna zaradia do ponuky stanice Nova Sport 5 a 6

telekom-digi-novasport
Milan Kubala
Milan Kubala6. 6. 2024

Štvrtok priniesol pre fanúšikov Formuly 1 a MotoGP na Slovensku ďalšiu skvelú správu. Nova Sportu sa podarilo úspešne dotiahnuť do konca rokovania so slovenským Telekomom, čo pre zákazníkov tohto operátora znamená, že si kráľovnú motoršportu budú môcť vychutnať už aj v rámci svojich balíčkov.

Od začiatku sezóny to s dostupnosťou Formuly 1 u nás nebolo celkom bezproblémové. Fanúšikovia sa museli rozhodnúť buď pre platformu F1 TV a uspokojiť sa s tým, že nebudú mať k dispozícii česko-slovenský komentár, alebo streamovaciu službu Voyo. Spomedzi operátorov bol výnimkou len Skylink, ktorý mal Formulu 1 vo svojej ponuke už od začiatku sezóny.

Odteraz sa na prenosy F1 môžu tešiť aj zákazníci Telekomu a DIGI Slovakia.

Telekom zaradí stanice do balíčka XL

Špičkový šport je už dlhé roky dôležitým pilierom ponuky Magio TV a sme radi, že Nova Sport 3 a 4 budú aj v ďalších rokoch esenciálnou súčasťou našej programovej ponuky a k nim pribudne nová dvojica Nova Sport 5 a 6. Vďaka nim sa môžu fanúšikovia aj ďalšie roky tešiť zo skvelých futbalových týždňov, zatiaľ čo víkendy budú patriť aj motoristickým hitom ako F1 a MotoGP,“ uviedol Marcel Šatánek, senior manažér pre TV obsah a platformy Slovak Telekomu.

Nové stanice budú od 7. júna dostupné pre zákazníkov Magio TV cez internet v balíčku XL a Magio TV cez satelit v balíčku XL. V rovnakom balíčku XL ich získajú zákazníci aj cez IPTV.

Internetová verzia balíčka XL vás bude stáť podľa aktuálneho cenníka od 25,39 € mesačne.

Doplňme, že do 31. augusta 2024 budú stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 sprístupnené ako benefit pre zákazníkov Magio TV cez internet aj v balíčku L.

F1 bude dostupná cez DIGI Slovakia v extra balíčku “Prémiový šport” alebo satelitný “Platinum”

Pre zákazníkov DIGI internetovej televízie bude kanál Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport a Nova Sport 6 bude zaradený do základného balíka TV L. Balík L vás spolu s extra ponukou “Prémiový šport” bude stáť od 20,90 eur mesačne.

Pre zákazníkov DIGI satelitnej televízie budú oba nové programy dostupné v balíku Platinum. V prípade káblovej televízie od DIGI bude program Nova Sport 5 dostupný v extra balíku Prémiový šport.

Pri príležitosti pridania nových kanálov budú oba programy dostupné do konca augusta aj v nižších základných balíkoch. Zákazníci so satelitnou TV budú mať prístup k obom programom od balíka Premium, zatiaľ čo v prípade internetovej televízie budú dostupné aj pre zákazníkov so základným balíkom L. Káblová televízia ponúkne voľné vysielanie programu Nova Sport 5 zákazníkom so základným balíkom L alebo Premium.

Športová ponuka DIGI sa opäť posilní a naši zákazníci môžu sledovať vyzývateľov Red Bullu vo Formule 1 či sledovať príbehy bojovníkov v UFC,“ uviedol Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

Možnosti pribúdajú

Prenosy z veľkých cien ponúka už od začiatku sezóny Skylink, a to od svojho balíčka Kombi+. Za lacnejší variant cez internet zaplatíte od 15,90 € mesačne, cez satelit vás to vyjde na 19,90 eur. Skylink však stále nemá v ponuke kanál Nova Sport 6, ktorý sa špecializuje na preteky MotoGP.

Ak nie ste zákazníkom Telekomu, DIGI Slovakia ani Skylinku alebo ste si už tak zvykli na Voyo, že by ste pri ňom chceli zostať, nemusíte sa ničoho báť. Formula 1 zostáva naďalej dostupná aj na streamovacej službe Voyo.

Súvisiace články

Diskusia