logo F1online.sk

Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo

Max, Verstappen, Charles Leclerc a Sergio Pérez po štarte VC Mexika
© Getty Images / Red Bull Content Pool
Milan Kubala
Milan Kubala23. 2. 2024

Nová sezóna Formuly 1 sa nezadržateľne blíži a fanúšikovia netrpezlivo očakávajú správy od svojich operátorov, či do ponuky programov zaradia aj stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Obdobie neistoty sa však končí. Markíza oznámila, že Formulu bude vysielať prostredníctvom streamovacej služby Voyo.

Rokovania medzi novým držiteľom vysielacích práv a televíznymi operátormi naďalej prebiehajú. Prvé preteky sú však už za dverami a diváci sa oprávnene pýtajú, kde ich budú sledovať? Ak by sa aj v priebehu nasledujúceho týždňa zrodila dohoda medzi Novou a operátormi, nedá sa očakávať, že by všetci záujemcovia o prenosy F1 stihli expresne presedlať na iný balík, prípadne k úplne inému poskytovateľovi.

Krok skupiny CME, pod ktorú patria televízie Markíza a Nova, preto fanúšikovia na Slovensku privítajú. Od 29. februára totiž všetkým predplatiteľom Voyo na Slovensku pribudne v rámci časovo limitovanej špeciálnej promo ponuky aj kompletné vysielanie staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Cena predplatného vo výške 5,99 eura zostáva nezmenená.

“Sme radi, že aktuálne môžeme predplatiteľom Voyo vďaka F1 ponúknuť ešte viac kvalitných športových zážitkov,” hovorí pre tvnoviny.sk Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza. “Verím, že to budú pre všetkých fanúšikov kráľovnej motoristického športu neopakovateľné momenty.”

Nova týmto krokom vychádza v ústrety fanúšikom F1 a MotoGP, ktorí sa tak nemusia obávať toho, že by prišli o priame prenosy, prípadne sa nestihli dohodnúť so svojím operátorom.

Keďže ide o “časovo limitovanú ponuku”, môžeme predpokladať, že F1 bude na Voyo minimálne do doby, kým sa Nova nedohodne s televíznymi operátormi. “V prípade zmeny dostupnosti programu Formula 1 a staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6 ťa budeme informovať najmenej 30 dní vopred,” píše voyo.sk.

Ak teda ešte netušíte, kde budete sledovať Formulu 1, môžete siahnuť po Voyo. Viac informácií o službe ako aj registračný formulár nájdete na voyo.sk/f1.

Pozn. súčasťou 7-dňového skúšobného obdobia nie sú tituly z kategórie Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film ani športové prenosy a záznamy a vysielanie naživo.