logo F1online.sk

Sledujte prvé 3 preteky F1 na Nova Sport 5 za 5,99 eur

f1voyob-nod
Redakcia
Redakcia 26. 2. 2024

Už tento štvrtok sa naplno rozbehne nová sezóna Formuly 1. Ste na ňu pripravení, alebo stále zvažujete možnosti, kde ju budete sledovať? Ak patríte do druhej skupiny fanúšikov, prezradíme vám, že prvé 3 veľké ceny môžete sledovať na Nova Sport 5 len za 5,99 eur.

O veľkej novinke sme vás informovali už v priebehu piatka: Priame prenosy F1 bude vysielať aj skupina Markíza prostredníctvom svojej platformy Voyo. Slovenskí fanúšikovia sa však nedočkajú len pretekov na stanici Nova Sport 5.

Naživo budú môcť sledovať aj všetky tréningy a kvalifikácie, F2, F3, skrátka kompletný program Nova Sport 5, a okrem toho napríklad aj program Nova Sport 6 (MotoGP alebo WorldSBK).

Kvalifikácie a preteky F1 budú k dispozícii aj v archíve zo záznamu, a to 7 dní po odvysielaní.

O zmenách budeme vedieť mesiac dopredu

Zatiaľ netušíme, či Voyo bude vysielať celú sezónu F1, alebo len jej úvodnú časť. Voyo však na svojej platforme informuje, že o akejkoľvek zmene dostupnosti staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6 bude informovať najmenej 30 dní vopred. To znamená, že cez Voyo budeme môcť sledovať minimálne prvé tri veľké ceny.

Okrem Veľkej ceny Bahrajnu sa to týka aj súťažného víkendu v Saudskej Arábii (7. až 9. marca) a Austrálii (22. až 24. marca).

Ak si teda predplatíte Voyo dnes, zabezpečíte si sledovanie všetkých marcových pretekov na stanici Nova Sport 5. Keďže služba Voyo je bez viazanosti, po VC Austrálie sa môžete opätovne rozhodnúť, či si zrušíte automatické predĺženie predplatného na nasledujúci mesiac.

Ak plánujete Voyo využívať len na sledovanie stanice Nova Sport 5, odporúčame si okamžite po registrácii zastaviť automatické obnovovanie predplatného.

Ak sa po VC Austrálie ukáže, že Voyo bude vysielať F1 aj naďalej a váš televízny operátor medzičasom nezaradí Nova Sport 5 do svojej ponuky, predplatné si jednoducho predĺžite o ďalších 30 dní.

Pri registrácii treba vziať do úvahy aj nasledujúce informácie:

  • Priame prenosy F1 ponúka len slovenská verzia Voyo.
  • Priame prenosy F1 nie sú dostupné počas 7-dňového skúšobného predplatného ani v rámci služby Voyo Štart.
  • Predplatné Voyo je možné využívať na piatich rôznych zariadeniach, pričom súbežné prehrávanie videa je možné na dvoch zariadeniach.
  • Voyo je možné sledovať prostredníctvom vybraných smart televízorov, na počítačoch, mobiloch aj tabletoch s operačným systémom Android a iOS. Zoznam zariadení nájdete na tomto odkaze.
  • Vysielanie Nova Sport 5 sa začína 29. februára.

Registrovať sa môžete prostredníctvom odkazu F1online.sk/voyo, čím podporíte aj chod nášho portálu. Ďakujeme!