logo F1online.sk

Monopost AlphaTauri je už na Slovensku! Nájdete ho v Bratislave aj v Košiciach

AlphaTauri v Bratislave
© ORLEN
Milan Kubala
Milan Kubala24. 10. 2023

Vidieť monopost Formuly 1 naživo je zážitok pre každého fanúšika bez ohľadu na to, ktorému tímu fandí. Viete však, že v najbližších dňoch ho môžete vidieť na vlastné oči aj priamo na Slovensku? Zavítajte na čerpacie stanice ORLEN v Bratislave a v Košiciach!

Už od 24. októbra, teda od dnešného dňa, môžete na čerpačke ORLEN v Lamači nielen výhodne natankovať, ale sa aj pokochať a odfotiť s monopostom AlphaTauri, ktorý v tejto sezóne osedlala hneď štvorica jazdcov. Júki Cunoda a Nyck de Vries v ňom odštartovali ročník, no postupne si ho vyskúšali aj Daniel Ricciardo a Liam Lawson.

V Bratislave sa tento monopost zdrží jeden celý týždeň, a to do 30. októbra, teda do pondelka po víkendovej Veľkej cene Mexika. Následne poputuje na východ. V Košiciach bude vystavený od posledného októbrového dňa až do 6. novembra.

Termíny vystavenia monopostu:

  • 24. 10. až 30. 10. – Bratislava (ORLEN, Lamačská cesta)
  • 31. 10. až 6. 11. – Košice (ORLEN, Moldavská cesta)

Monopost F1 na Slovensko pritiahla spoločnosť ORLEN, ktorá aj v roku 2023 zostáva súčasťou seriálu Formuly 1. Spoločnosť nadviazala spoluprácu s talianskym tímom Scuderia AlphaTauri, ktorý už tradične vychováva budúcich svetových šampiónov. Z tejto juniorky vyrástli aj majstri sveta Sebastian Vettel a Max Verstappen.

Celá akcia je súčasťou kampane Nasledujte kvalitu, vo vizuáli ktorej priťahuje pozornosť práve monopost Formuly 1 vo farbách tímu Scuderia AlphaTauri.

Súvisiace články