logo F1online.skF1online.sk

Prejdite do DIGI Slovakia a sledujte priame prenosy Formuly 1 doma aj na cestách

DIGI Slovakia
© F1online/DIGI
Milan Kubala
Milan Kubala29. 6. 2024

Prechod vysielacích práv z kanálov Sport TV na Nova Sport neprebehol bez komplikácií a na úspešné uzavretie rokovaní sme si chvíľu museli počkať. Dnes však už aj slovenskí fanúšikovia môžu sledovať svoj obľúbený šport bez akýchkoľvek problémov vďaka ponuke DIGI Slovakia. Čo všetko ponúkajú balíčky s Formulou 1?

Vedenie Nova Sportu sa pred sezónou rozhodlo vyšperkovať svoje priame prenosy tak, ako ich slovenskí a českí priaznivci svetu štyroch kolies ešte nikdy nemohli sledovať. Okrem predpretekového pribudlo aj popretekové štúdio s divákmi, exkluzívny obsah priamo z okruhov či kompletný program šampionátov Formuly 2 a F3 alebo ženskej F1 Akadémie.

To všetko s komentárom obľúbeného komentátorského dua v zložení Števo Eisele a Pepa Král, na ktoré sme si zvykli v posledných rokoch, s novými posilami Pavlom Fabrym a v štúdiu Jitkou Polákovou.

Aby sa všetky priame prenosy zmestili do programu, vznikla nová stanica Nova Sport 5, ktorá je zasvätená nášmu najobľúbenejšiemu športu. Od tohto mesiaca môžete nielen ju, ale aj MotoGP na Nova Sport 6 sledovať ako zákazníci DIGI Slovakia.

F1 v internetovej televízii od 7 € na prvé 3 mesiace

DIGI Slovakia ponúka vo svojej internetovej televízii bez viazanosti množstvo športového obsahu vrátane sedemdňového televízneho archívu v cene.

Priame prenosy Formuly 1 nájdeme v extra balíčku Prémiový šport, ktorý spolu so základným balíkom M nás vyjde na prvé tri mesiace len na 7 € mesačne. Po uplynutí tohto obdobia je balík dostupný od 16,90 € mesačne.

Okrem Formuly 1 môžete z bohatej športovej ponuky sledovať aj to najlepšie zo svetového futbalu (Liga majstrov, Premier League, La Liga, talianska Serie A, Bundesliga) či prestížne zápasy UFC alebo live prenosy z amerického futbalu.

V ponuke DIGI nájdete aj neobmedzený optický internet s rýchlosťou až 400 Mbit/s. Viac informácií o výhodných kombinovaných balíkoch televízie a optického internetu nájdete na https://www.digislovakia.sk/2-play/

V prípade satelitnej televízie od DIGI sa stanica Nova Sport 5 objavila v platinovom balíčku, ktorý obsahuje až 112 kanálov, od 19,90 eur mesačne. Vo vybraných mestách na Slovensku je k dispozícii aj káblová televízia.

Formulu 1 máte pri sebe vo svojom mobile alebo tablete

Na poskytovateľa svojich televíznych služieb máme ako fanúšikovia F1 ešte ďalšiu požiadavku, ktorú DIGI Slovakia spĺňa vďaka aplikácii DIGI GO.

Dovolenky sa blížia, no zákazníci DIGI Slovakia nemusia mať obavy, že by si počas letných dní mimo svojej obývačky nemohli pozrieť Formulu 1 v HD rozlíšení. Spolu až 20 športových kanálov vrátane Nova Sport 5 a Nova Sport 6 je totiž dostupných už v bežnom predplatnom DIGI GO.

Na DIGI GO vám stačí mobil alebo tablet s internetovým pripojením. Priamy prenos je možné sledovať na dvoch zariadeniach súčasne, takže si príde na svoje aj ďalší člen rodiny napríklad vďaka 15 slovensko-českým staniciam.

Prezraďme, že ak sa cez leto chystáte vycestovať do zahraničia, DIGI GO je tu pre vás. Službu je možné využívať aj v ktoromkoľvek členskom štáte Európskej Únie v prípade pripojenia v dátovom roamingu slovenského operátora.

Pre priaznivcov športu je tiež veľmi atraktívna funkcia zastaviť, pretočiť a pustiť znova.

Predplatné za aplikáciu DIGI GO sa pohybuje od 7 eur na mesiac, no pre zákazníkov DIGI Slovakia je ponúknuté v zvýhodnenej cene už od 1,90 € mesačne.

Prechod do DIGI je jednoduchý. Zavolajte nám na zákaznícku linku 0850 211 112, alebo sa zastavte osobne na pobočke, kde všetko vybavíme za vás. Inštalácia je jednoduchá, rýchla a bez poplatku, a vy tak môžete naplno relaxovať pri sledovaní obľúbených programov, z ktorých sa bude tešiť celá rodina.

Viac informácií o ponuke DIGI nájdete na www.digislovakia.sk

Tento článok vznikol v spolupráci s DIGI Slovakia.

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
F1online/DIGI 1/8
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI
F1online/DIGI

Súvisiace články