logo F1online.sk

Kvíz: Spoznáš jazdca F1 len podľa toho, v ktorých tímoch pôsobil?

head48h4nm8j6mr
© F1online
Milan Kubala
Milan Kubala15. 12. 2023

Ako dobre poznáte jazdcov Formuly 1 a tímy, v ktorých sa objavili? Spomínate si ešte, kde začínali hviezdy kráľovnej motoršportu, kde kariéru ukončili a čo sa stalo medzitým? Preverte sa v našom kvíze, ktorý sme zostavili v spolupráci s eshopom Tibormodel.com!

Úloha je jednoduchá: Čaká vás 20 obrázkov, na ktorých sú vyobrazené logá tímov Formuly 1. Tímy na danom obrázku majú jednu spoločnú vec: Vo všetkých sa objavil pilot F1, ktorého totožnosť treba odhaliť.

Aby to šlo ako po masle, mierne sme to uľahčili. Tímy na každom obrázku sú zoradené chronologicky podľa toho, kedy sa v ňom náš tajomný pilot objavil. Okrem toho v kvíze nájdete len jazdcov, ktorí vyhrali aspoň jednu veľkú cenu. Nuž a v neposlednom rade pri každej otázke je štyri až šesť možností; vyraďovacou metódou istotne dospejete k správnej odpovedi.

Ak si to chcete aspoň sami pre seba sťažiť, skúste uhádnuť jazdca bez toho, aby ste si pozreli možnosti pod otázkou.

Nezabudnite, že modely monopostov jednotlivých tímov z tohto kvízu nájdete v eshope Tibormodel.com. Ak hľadáte darček pre fanúšika F1, neváhajte, ešte stále stíhate dopravu do Vianoc!

Kvíz: Spoznáš jazdca podľa tímov, v ktorých pôsobil?

Počet otázok: 20
Máme pre teba pripravených 20 obrázkov. Na každom obrázku sú chronologicky zoradené logá tímov, v ktorých pôsobil istý jazdec. Tvojou úlohou je správne určiť jeho totožnosť. Držíme palce!
Spustiť kvíz