logo F1online.skF1online.sk

AMuS: Pérez ešte nemá vyhraté

5. júla 2024, 16:43

Podľa informácií nemeckého magazínu Auto Motor und Sport nemá Sergio Pérez vyhraté ani s novou zmluvou. Jazdecký trh sa vraj môže dočkať ďalšieho zemetrasenia a Mexičan môže stratiť svoje miesto. Hlavným kandidátom na zisk sedačky po boku Maxa Verstappena je vraj Daniel Ricciardo.

Ďalšie rýchle správy

včera 17:39

Mercedesu nemôžeme vyčítať, že na konci pretekov nenasadil stredne tvrdé pneumatiky. Žiadne totiž nemal.

“Z nášho pohľadu to bolo veľmi jednoduché, pretože sme nemali žiadne mediumky. Nemysleli sme si, že tvrdá zmes by bola tá správna,” vysvetľuje Toto Wolff. “Retrospektívne by zrejme správna postupnosť mala byť stredná, tvrdá a potom mäkká. Takto by to bolo najrýchlejšie.”

Lewis Hamilton mal preto za úlohu manažovať. “Ušetrili sme si to až na koniec. Myslím si, že sme v porovnaní McLarenmi mali dobrú degradáciu, čo nám poistilo víťazstvo.”

včera 17:38

Talianska verzia portálu motorsport.com tvrdí, že Aston Martin oznámi príchod Enrica Cardileho v stredu.

včera 17:38

Fanúšikovia si všimli, že jeden záber z traileru na film F1 s Bradom Pittom v skutočnosti pochádza z monopostu Alpinu. Tvorcovia počítačovou technológiou upravili farby auta tak, aby vyzeralo ako zo stajne Apex Racing.

Štáb na monoposte Pierra Gaslyho využil kameru vedľa horného nasávacieho otvoru. FIA ju totiž nevyužíva, namiesto nej sme vlani v Belgicku sledovali palubné zábery z vrchnej kamery.

včera 12:59

Najrýchlejšie kolo VC Veľkej Británie zajazdil Carlos Sainz. Takto to vyzeralo z jeho palubnej kamery.

včera 12:58

Lewis Hamilton: “Keď som sa vrátil v roku 2022, myslel som si, že som sa už cez sezónu 2021 preniesol. Teraz viem, že to tak nebolo. Prešlo veľa času, kým sa to zahojilo. Pre každého s takou skúsenosťou je to prirodzené.”

včera 12:56

Ani Toto Wolff nemal za posledné dva roky veľa dôvodov takto radostne vyskočiť zo stoličky.

včera 11:01

Čo si do svojho zápisníka zaznamenáva Adrian Newey? Aj na štartovom rošte kreslí rôzne technické detaily a píše si poznámky. Len škoda, že je ľavák a nevidíme toho viac…

včera 09:54

Fernando Alonso v mix zóne čakal na ďalšie rozhovory, keď okolo neho prešiel Brad Pitt. Španiela to hneď zaujalo.

7. júla 2024, 22:17

Prehľad najrýchlejších zastávok VC Veľkej Británie: Red Bull je opäť na čele výsledkov s Maxom Verstappenom (1,99s) a Sergiom Pérezom (2,0s). Tretí skončili mechanici Alpinu.

7. júla 2024, 21:12

Fernando Alonso po pretekoch žartoval na účet svojich súperov. Keď mal hodnotiť preteky, vyhlásil, že jeho tím “nemal veľa šťastia, pretože Verstappen a Norris nekolidovali”.

7. júla 2024, 21:12

Otázka pre Charlesa Leclerca: “Môžeme povedať, že Silverstone bol pre teba ako nočná mora?”

Odpoveď: “Nočná mora to je už posledné tri-štyri víkendy.”

7. júla 2024, 21:12

Takto po pretekoch vyzeralo spoločné fotenie Mercedesu aj oslavy víťazstva Lewisa Hamiltona.

7. júla 2024, 19:25

O rok spoznáme film s Bradom Pittom. Tu je prvý teaser k novému filmu, ktorý sme spoznali krátko pred štartom pretekov.

7. júla 2024, 19:23

Popretekové rozhovory bol dať novinárom Lando Norris a za ním aj Brad Pitt. Štáb sa snaží využiť každú príležitosť, aby mal čo najautentickejšie zábery.

7. júla 2024, 18:10

Preteky zrejme sledoval aj Sebastian Vettel. Hneď po pretekoch na sociálnych sieťach gratuloval Lewisovi Hamiltonovi.

7. júla 2024, 18:09

Hamilton by čisto teoreticky mohol vyhrať deviatykrát v kariére aj VC Maďarska! Preteky v Budapešti sú na programe o dva týždne.

Viac správ