logo F1online.sk

V Rakúsku nebude chýbať ani Netflix

Štart VC Rakúska 2019
© Red Bull Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík2. 7. 2020

Nová sezóna odštartuje pred prázdnymi tribúnami, s limitovaným počtom ľudí a radom bezpečnostných opatrení. Neznamená to však, že pozvanie do Rakúska nedostal napríklad Netflix, ktorý bude na Red Bull Ringu pracovať na tretej sérii Drive to Survive.

Producenti známej internetovej televízie sa na Spielbergu budú venovať tímom Red Bull a McLaren. Stajne môžu kvôli pandémii a s ňou súvisiacimi opatreniami pracovať len vo svojich vlastných uzavretých „bublinách“, ku ktorým sa teraz pripoja ľudia od Netflixu. Podľa informácií portálu RaceFans budú dvaja ľudia pracovať „v bubline“ tímu z Wokingu a tretí bude mať za úlohu filmovať zákulisie domáceho Red Bullu. Takže vidíme, že aj posádky Netflixu sú značne oklieštené.

Neznamená to však, že to budú pre Netflix prvé zábery z tohtoročnej sezóny. Počas prestávky navštívila kamera napríklad dom Georgea Russella, kde mala zachytiť najmä jeho pôsobenie počas virtuálnych pretekov.

Do Rakúska sa rozhodli necestovať aj mnohí novinári a televízie, ktoré by za normálnych okolností na okruhu určite nechýbali. Zostanú „v pohodlí“ svojich domovských krajín a spoľahnú sa len na zábery oficiálneho vysielania.