logo F1online.sk

Veľkú cenu Rakúska vraj navštívi Bill Gates

Pierre Gasly – Red Bull Ring
© Getty Images / Red Bull Content Pool
Ladislav Király
Ladislav Király8. 6. 2020

Z Rakúska prišli zaujímavé informácie: tamojšiu veľkú cenu, ktorá sa má uskutočniť v piaty júlový deň, vraj navštívi Bill Gates. Druhý najbohatší muž sveta by mal byť špeciálnym hosťom Dietricha Mateschitza.

Fanúšikovia na tribúny nebudú môcť prísť a platiť budú prísne opatrenia. Jednotlivé tímy budú môcť na okruh priniesť len po 80 zamestnancov, ktorí budú žiť „v bubline“ a budú pravidelne testovaní.

Red Bullu táto skutočnosť príliš nevyhovuje, pretože táto značka chce pracovať s ľuďmi a osobné oslovenie priamo na okruhu je omnoho silnejšie, ako mediálny zásah.

Kompetentní to však zjavne vymysleli inak a pozornosť by chceli prilákať jednou z najväčších osobností tohto sveta. Ako informujú Kronen Zeitung, veľkú cenu si príde pozrieť Bill Gates, ktorého majetok je podľa Forbes na úrovni 98 miliárd dolárov.

„Toto nie je súčasť mojich právomocí,“ zareagoval Helmut Marko na priamu otázku, či je to skutočne tak. „Ja som sa staral len o to, aby sme úspešne zvládli nový rozbeh misie Formuly 1. Všetko ostatné čoskoro oznámi organizácia Projekt Spielberg a spoločnosť Red Bull.“