logo F1online.sk

Chýba vám v Drive to Survive Verstappen? Vrátiť sa nechce

Max Verstappen
© Red Bull Content Pool
Milan Kubala
Milan Kubala11. 3. 2022

Dnes je ten deň, na ktorý čakajú náruživí aj víkendoví fanúšikovia Formuly 1 rovnako. O deviatej ráno vychádza nová séria Drive to Survive z dielne Netflixu, ktorá sľubuje ďalšiu dávku pohľadov do zákulisia kráľovnej motoršportu. Max Verstappen v nej však bude chýbať a vôbec mu to nie je ľúto.

Ako dokáže Netflix spracovať boj o majstrovský titul, ak v ňom bude chýbať eventuálny šampión? Na to sme veľmi zvedaví. Určite by sme však boli spokojnejší, keby sa v tejto sérii predstavil, no na druhej strane sa dá pochopiť aj jeho postoj.

V októbri sa v jednom z rozhovorov nechal počuť, že mu nie je pochuti prikrášlená realita a vytváranie umelých rivalít. Tvorcom vraj neposkytuje rozhovory aj preto, aby nemohli prekrútiť jeho vyjadrenia, čo sa Netflixu veľmi často darí.

Netušíme, koľko z nového Drive to Survive si Max Verstappen pozrie, no vo štvrtok rezolútne vyhlásil, že jeho postoj je skalopevný. Jednou z jeho hlavných postáv sa určite stať nechce. “Ja svoj postoj nezmením. Myslím si, že už po prvej sérii bolo všetko zničené,” nechal sa počuť holandský pretekár.

Následne zopakoval, že vytrhávanie vyjadrení z kontextu a ďalšie triky na prikrášľovanie reality či fabrikovanie niečoho, čo sa v skutočnosti vôbec nestalo, odmieta. “Ja som dosť realistický človek a chcem fakty, nerobiť okolo toho taký ošiaľ.”

“Samozrejme, rozumiem aj tomu, že Netflix to tak potrebuje, o tom je každá séria, ktorú vyrobia — alebo dokument, či ako sa to volá. No toto nie je pre mňa. Pravdepodobne si to pozriem, aby som zistil, ako preháňajú, a potom budem pokračovať vo svojom živote. Azda si pozriem aj iné dokumenty na Netflixe,” prezradil Verstappen.

Súvisiace články