logo F1online.skF1online.sk

Verstappen sa objaví v novej sérii Drive to Survive: Dúfam, že moje slová dobre využijú

Max Verstappen
© Martin Trenkler
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík6. 2. 2023

Čo by to bola za séria Drive to Survive, keby sa v nej neobjavil majster sveta? Nová séria populárneho seriálu na Netflixe je za dverami a sprevádzala ju aj nejedna kontroverzia. Veľmi nahlas zaznievali obvinenia na adresu producentov, ktorí (nielen) podľa kritikov zbytočne nafukujú, ba dokonca sami vytvárajú drámu tam, kde žiadna nie je.

Asi najznámejším kritikom americkej šou je Max Verstappen. Ten nebol jediný, kto producentov Netflixu obviňoval z absurdného správania. Pokiaľ ide o ešte stále poslednú sériu – zaoberajúcu sa sezónou 2021 –, tak tvorcom nesporne unikla nejedna zaujímavosť i osobnosť, no miesto nich sa tam objavili fantazijné, nepodstatné a nepríjemne nafúknuté skutočnosti. Najsmutnejšie na tom pritom je, že sezóna 2021 bola sama osebe taká úchvatná, že nič z toho rozhodne nepotrebovala.

Max Verstappen sa preto už pred nejakým časom zaprisahal, že s producentmi Netflixu neprehovorí a natáčania sa nezúčastní. Napokon však zmenil názor a v novej sérii – zaoberajúcej sa jeho majstrovskou sezónou 2022 – ho uvidíme.

„Hovoril som s nimi o tom predtým, než som im poskytol rozhovor,“ povedal Verstappen novinárom pri predstavení monopostu RB19 v New Yorku.

„Samozrejme, dúfam, že porozumeli môjmu odkazu a tiež viem, že ako majster sveta máte povinnosť sa niečoho takého zúčastniť. Tuším, že som im poskytol nejaký polhodinový alebo hodinový rozhovor.“

„Dúfam, že ho dobre využijú. Neviem, kedy si to pozriem, ale dúfam, že po zhliadnutí budem spokojný. Viem, že pre Formulu 1 a jej rast všeobecne to je dôležité,“ dodal Max.

Súvisiace články

Diskusia