logo F1online.sk

Reakcia na incident z Austinu: Bodyguardi majú po novom zákaz vstupu na rošt

Megan Thee Stallion
© FOM
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík9. 11. 2021

Tak predsa sme sa dočkali odozvy. Už sa zdalo, že incident medzi Martinom Brundlom a ochrankou americkej rapperky Megan Thee Stallion, vyšumí do stratena. Nebude tomu tak, Formula 1 v reakcii na incident zaviedla úplný zákaz vstupu ochrankárom na štartový rošt.

Z incidentu bol dosť rozladený aj sám Martin Brundle, ktorý ho okomentoval nahlas, ale tiež veľmi trefne. Skrz Twitter odkázal, že „niektoré celebrity by sa mohli naučiť slušnému správaniu“. Narážal samozrejme na incident s rapperkou Megan Thee Stallion, ktorej ochranka sa na preplnenom rošte správala, akoby im to tam patrilo.

„Po všetkej krvi, pote, slzách a zlomených kostiach, slávnych víťazstvách i skľučujúcich prehrách, nočných stintoch v zradnej daždivej noci v Le Mans, riadení 1250-koňovej beštie v monackej kvalifikácii, a to všetko spolu s 25 rokmi vo vysielaní, som sa konečne stal trochu známy aj ako niekto, koho celebrity ignorujú, bol odstrčený chlapom ako hora a zahriaknutý človekom s výrazom Malfoya, ktorý bol nepochybne na pretekoch prvýkrát v živote,“ napísal Brundle sarkasticky.

„Asi som bol pri návrate Grid Walku trochu drzý, ale beztak to bola veľká zábava,“ dodal obľúbený komentátor.

Incident nenechal chladných ani činovníkov Formuly 1, ktorí zareagovali zmenou protokolov. Celebrity budeme na rošte vídať naďalej, no už si so sebou nebudú môcť zobrať šiestich bodyguardov a dvoch PR manažérov ako to urobila Megan.

„Boli zavedené nové pravidlá a žiadna celebrita najnovšie nesmie so sebou na rošt priviesť bodyguardov,“ pochválil sa Brundle v Mexiku s úsmevom. „Určite to musíme nazvať niečo ako ‚Brundlova klauzula‘. Po novom budú tiež povinní urobiť so mnou rozhovor. Ak však mám byť úprimný, trochu sa mi páčilo, keď ma ignorovali.“

Martin opäť prehovoril z duše všetkých fanúšikov Formuly 1. Nezriedka sa pritom stáva, že prítomné celebrity očividne nemajú potuchy, kto je kto a F1 nesledujú. Napríklad v Monaku bolo zjavné, že tenistka Serena Williamsová veľmi nevie, kto je ten Max Verstappen v kombinéze Red Bullu stojaci vedľa nej. Brundle preto pripomenul, že na rošte by chcel vidieť hlavne známe osobnosti, ktoré sa radia k miliónom fanúšikom Formuly 1 na celom svete.

„Rád by som poukázal na niektoré celebrity, ktoré podľa mňa využívajú rošt na vlastnú propagáciu. Tie skutočne nemajú žiadnu vášeň pre Formulu 1,“ hovorí Brundle.

„Na svete sú milióny fanúšikov, ktorí si hovoria: ‚Na tom rošte som mal byť ja, veď ja som obrovským fanúšikom Formuly 1 a nie oni‘,“ dodal Brundle.

Súvisiace články