logo F1online.sk

Brundle: Niektoré celebrity by sa mohli naučiť slušnému správaniu

Megan Thee Stallion
© FOM
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík26. 10. 2021

Veľká cena USA priniesla na obrazovkách Sky Sports návrat tradičného Grid Walk s Martinom Brundlom. Ten sme kvôli COVID-u nevideli celé dva roky. Pravidlá sa však postupne uvoľňujú a expert britskej televízie sa prvýkrát od roku 2019 mohol prejsť pomedzi monoposty a tímy stojace na cieľovej rovinke pred štartom. Objavili sa tam však aj niektoré celebrity, ktoré neboli k legendárnemu komentátorovi vôbec zhovievavé.

Asi sa dalo čakať, že v Austine uvidíme v padoku množstvo celebrít. Pred pretekmi sa na cieľovej rovinke objavila aj rapperka Megan Thee Stallion. Ak ste o nej nikdy predtým nepočuli, uisťujeme vás, že nie ste jediný. V každom prípade však ide o populárnu postavičku, najmä v Spojených štátoch, ktorá sa objavila aj v Austine.

Keď sa Brundle pokúsil s Megan prehodiť pár slov, narazil na odpor jej bodyguardov. „Megan, som Martin Brundle z britskej televízie. Ako sa máte? Toto je Megan Stallion, freestyle repperka… myslím, že je v pohode… dobre šéfe,“ povedal Brundle, ktorého v závere prvej otázky prerušil bodyguard. Ten bývalého pilota odstrčil preč.

Martin sa však odradiť nenechal a položil aspoň jednu otázku, či Megan má pre fanúšikov F1 pripravený na nedeľu nejaký rap. „Nemám žiadny, prepáčte,“ odpovedala. Vtom však zasiahol druhý bodyguard, ktorý Brundla vypoklonkoval preč slovami: „Toto nemôžete robiť.“ Na to mu reportér Sky Sports odvetil: „Môžem, pretože som to práve urobil.“ Následný odchod Megan a jej minimálne štyroch strážcov okomentoval slovami: „Dobre, z rozhovoru vyzerala nadšene, cením si to.“

Incident však týmto neskončil. Zábery z tohto Brundlovho pokusu o rozhovor videlo množstvo fanúšikov a video sa postupne stalo virálnym. Na Megan a jej tím sa spustila ohromná vlna kritiky, keďže Martin Brundle je dnes v podstate už reportérskou legendou Formuly 1. Pre takéto správanie od ľudí, ktorí očividne ani netušili, kto Martin je, nemala drvivá väčšina fanúšikov pochopenie. V pondelok sa na Twitteri prihlásil o slovo aj sám Brundle, ktorý vyzval všetky celebrity aj ich strážcov, aby v padoku zmenili svoje správanie.

„Už som sa kvôli ľuďom na rošte predtým cítil pod tlakom, ale volali sa Senna, Prost, Schumacher, Mansell, Piquet a podobne. Bodyguardi, ktorí prvýkrát vstúpia na rošt ma netrápia, každý robí svoju prácu, ale možno by sa mohli naučiť slušnému správaniu a rešpektu,“ napísal Brundle.

Toto pritom nebola v Austine jeho jediná negatívna skúsenosť. O trápny moment sa postarala aj tenistka Serena Williamsová, ktorá Brundla odignorovala. Niekoľko rokov predtým sa Martin pokúsil na rošte osloviť aj jej sestru Venus, no s rovnakým výsledkom. Neúspešný pokus získať pár vyjadrení aj od jej sestry okomentoval Brundle tenisovou terminológiou: „Bola to dvojchyba,“ povedal.

Súvisiace články