logo F1online.sk

Chystáte sa do Rakúska na preteky? Teraz na formulovom oblečení ušetríte!

Red Bull Ring, Spielberg, Rakúsko
© Twitter/Ferrari
Milan Kubala
Milan Kubala18. 6. 2021

Rakúska preteková dvojička nám už klope na dvere, čo značí, že je ideálny čas sa na ňu začať pripraviť nielen tým, že si zakúpime lístky, ale aj oblečením sa do farieb obľúbeného tímu. Až do pondelka ho dokonca nakúpite so zľavou 10 percent!

Počas víkendu Veľkej ceny Francúzska totižto môžete v eshope Formulastore.sk využiť zľavový kód F1online, vďaka ktorému vám z objednávky bude odrátaných 10 percent. Zľavový kód však platí len do pondelka, aby vám oblečenie stihlo doraziť domov načas.

A ak už máte zakúpené lístky na rakúske preteky, tak je takmer isté, že oblečenie aj využijete. Podľa oficiálnej stránky Red Bull Ringu sa totižto od začiatku júla chystá v Rakúsku veľké uvoľňovanie opatrení v súvislosti so športovými podujatiami, vďaka ktorému by sa brány okruhu mali na VC Rakúska (2. – 4. júla) úplne otvoriť pre fanúšikov. VC Štajerska (25. – 27. júna) má mať kapacitu 15-tisíc ľudí, ktorí budú rozdelení do piatich zón po 3-tisíc.

Okruh však informuje, že veľké ceny privítajú len tých fanúšikov, ktorí sú už buď zaočkovaní (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson), alebo v priebehu posledných šiestich mesiacov prekonali Covid-19, alebo budú mať negatívny test. Všetky doklady musia byť v angličtine alebo nemčine.

Okruh bude akceptovať 72-hodinový negatívny PCR test aj 48-hodinový antigénový test. Okrem toho bude možnosť nechať sa otestovať aj priamo na parkoviskách okruhu. Za antigénový si zaplatíte 33 eur, PCR test vás vyjde na 99 eur.

Viac podrobností o tom, aké sú podmienky vstupu, nájdete na stránke projekt-spielberg.com, konkrétne pre VC Štajerska tu a pre VC Rakúska tu.