logo F1online.sk

Vettel o Drive to Survive: Niektoré scény sú „pritiahnuté za vlasy“

Sebastian Vettel
© Twitter/Aston Martin
Mirec Somoši
Mirec Somoši25. 4. 2021

Seriál Drive to Survive, ktorý môžete nájsť na platforme Netflix, poznajú azda všetci fanúšikovia F1. Sebastian Vettel nie je z tohto dokumentu nadšený a tvrdí, že množstvo scén je tam „pritiahnutých za vlasy.“

Súčasný jazdec Aston Martinu sa mnohokrát objavil na obrazovke v rámci tretej série Drive to Survive. Veľmi zaujímavé boli momenty, keď sme mali možnosť vidieť jeho pôsobenie vo Ferrari. Dá sa povedať, že v tíme nepanovala práve najlepšia atmosféra, za čo mohli jednoznačne slabé výkony na trati. Významným momentom však bolo, keď Ferrari oznámilo, že Vettel už nebude súčasťou tohto tímu v roku 2021.

Netflix tieto situácie dokáže poriadne využiť a inak tomu nebolo ani v tomto prípade. Zaujímavá bola scénka, keď Vettel oznámil podpis zmluvy s Aston Martinom tesne pred jubilejnou 1000. veľkou cenou Ferrari, čo sa marketingovému tímu veľmi nepozdávalo. Vettel však tvrdí, že mal možnosť vidieť iba niekoľko scén a zdali sa mu „pritiahnuté za vlasy.“

„Budem to sledovať, keď už viac nebudem jazdiť,“ povedal Vettel. „Videl som nejaké zábery z prvej série a bolo to trochu pritiahnuté za vlasy. Je skvelé, že to oslovuje úplne nové publikum. Očividne je to však robené tak, aby to vytváralo určité príbehy. Neviem, ktorý príbeh je o mne – či je dobrý alebo nie. Neviem,“ zhodnotil Nemec na margo Drive to Survive.

„Nechcem znieť arogantne, no až tak ma to nezaujíma. Je to v pohode, môže to tu byť, ale necítim potrebu to sledovať, ak viete čo tým myslím.“ Súčasná moderná doba prináša pilotom veľké množstvo zaujímavých spôsobov, prostredníctvom ktorých môžu byť v spojení s fanúšikmi. Vettel však absolútne nevyužíva sociálne siete a podľa jeho slov mu to vôbec nechýba.

„Možno som trochu zvláštny, pretože ľuďom to prinieslo veľa vecí a možností, na sociálnych sieťach trávia veľa času a vidím ich záujem a fascináciu. Neviem, nikdy som sa nerozhodol začať, takže mi to ani nechýba,“ dodal 33-ročný pilot tímu Aston Martin.

Súvisiace články