logo F1online.sk

Šiestym pozitívne testovaným pilotom je Pierre Gasly

Pierre Gasly
© Twitter/Honda Racing F1
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík1. 2. 2021

Sergio Pérez, Lance Stroll, Lewis Hamilton, Lando Norris, Charles Leclerc a teraz aj Pierre Gasly. Svet naďalej zápasí s celosvetovou pandémiou, ktorá neobchádza ani Formulu 1. Prvých troch menovaných pilotov vírus pripravil aj o nejaký ten súťažný víkend, ostatných to postihlo v medzisezónnom období.

A nie sú to len piloti, Covid neobišiel ani ostatné persóny, napríklad šéfa Mercedesu Tota Wolffa, šéfa Williamsu Simona Robertsa, majiteľa Aston Martinu Lawrenca Strolla či populárneho novinára Willa Buxtona. Najnovšie sa k pozitívnemu testu priznal i pilot AlphaTauri, Pierre Gasly, ktorý o tom informoval skrz sociálne siete.

„Ahojte všetci, dúfam, že sa máte dobre a ste v bezpečí,“ začal francúzsky pretekár. „Chcem vás informovať, že som bol pozitívne testovaný na Covid-19. Informoval som o tom všetkých, s ktorými som bol v posledných dňoch v kontakte.“

„Momentálne som v karanténe a izolovaný tak, ako určujú miestne nariadenia. Cítim sa dobre, budem pokračovať v tréningovom pláne a izolácii. Opatrujte sa,“ dodal Gasly.