logo F1online.sk

Prečo si naladiť Formulu 1 cez DIGI?

Piloti, tímy a monoposty na štarte sezóny 2022
© Twitter/Mercedes
Redakcia
Redakcia 17. 3. 2022

Zvládli sme to, po troch mesiacoch sme sa dočkali konca zimnej prestávky! Nový ročník Formuly 1 nám klope na dvere a mnohí na poslednú chvíľu zisťujeme, kde ju vlastne budeme môcť sledovať. Nebojte nič, máme pre vás cenné tipy.

Ak sa vedeniu Formuly 1 podarí nájsť náhradu za vypadnutú Veľkú cenu Ruska, sezóna 2022 bude rekordná. Kalendár F1 bude mať totiž až 23 veľkých cien. Začíname v Bahrajne a končíme tradične v Abú Zabí, tentoraz už mesiac pred Vianocami — 20. novembra.

Slovenskí fanúšikovia majú niekoľko možností, ako to všetko budú môcť sledovať.

Sledovanie F1 cez televíziu

Aj v tomto roku budú všetky tréningy, kvalifikácie, šprinty a preteky vysielať stanice Sport1 a Sport2. Najväčšou výhodou tejto alternatívy je, že Sport1 a Sport2 nám pribalí slovenský komentár Števa Eiseleho, pričom počas prenosov budeme počuť aj hlas jeho parťáka z EisKingu Pepu Krála, nášho Riša Gondu, fotografa Martina Trenklera a možno aj Latsiho Királyho.

Tu fanúšik Formuly 1 stojí pred dilemou: Ktorého operátora zvoliť? Máme pre vás tip: stavte na DIGI Slovakia. Stanice Sport1 a Sport2 nájdete už v základnom balíku Satelit Štandard, ktorý ponúka celkovo až 66 rôznych kanálov a získate ho už od 9,60 € mesačne a bez viazanosti.

Milovníci športu však dostanú oveľa viac: DIGI má bohatú ponuku, napríklad v balíčku Premium nájdete až 15 športových programov. Neujde vám Liga majstrov, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, no ani zápasy UFC na programe Premier Sport.

Staviť na DIGI sa oplatí nielen kvôli dobrej ponuke. DIGI Slovakia je hrdým partnerom komunity F1 na Slovensku — aj s jeho podporou sme vám v minulom roku priniesli viac ako 3600 článkov a v rovnakom tempe môžeme pokračovať aj v tejto sezóne.

Chceli by ste nás nepriamo podporiť? Presťahujte sa do DIGI. Teraz to ide ľahko: Využite inštalačný bonus a celé zriadenie služby a satelit získate bez poplatku. Za satelit a inštaláciu v DIGI ušetríte až 72 €. Získajte množstvo filmových, dokumentárnych, detských, ale aj športových programov pre celú rodinu.

Viac informácií o ponuke DIGI Slovakia nájdete na ich webe www.digislovakia.sk/stahovanie.

Sledovanie F1 na cestách

Je jasné, že Formula 1 sa najlepšie sleduje doma na gauči. Niekedy nám však do toho niečo skočí a na cestách si musíme vystačiť s mobilom či tabletom. V tom prípade vám preteky neujdú vďaka prehľadnej aplikácii DIGI GO.

DIGI GO ponúka 24 televíznych programov, z toho 11 športových (vrátane Sport1 a Sport2) a 13 slovensko-českých. Obľúbený šport sledujete na 2 zariadeniach súčasne, stačí vám iba internetové pripojenie a váš mobil alebo tablet. Šport máte pod palcom už od 7 € mesačne, zákazníci DIGI ho získajú už od 1,90 € mesačne.

Ak ste si zvykli sledovať F1 na staniciach Sport1 a Sport2 so SK/CZ komentárom, neváhajte a stavte na DIGI. Okrem Formuly 1 toho dostanete oveľa viac a zabaví sa tak celá rodina. Formule 1 zdar!

Tento článok vznikol v spolupráci s DIGI Slovakia.

Súvisiace články