logo F1online.skF1online.sk

Haas pre omeškaný náklad nestihne začiatok testov

Mick Schumacher
© Haas
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík9. 3. 2022

Obavy sa potvrdili, no tímu Haas sa podarilo aspoň minimalizovať škody. Pre meškajúci náklad nestihne americký tím začiatok bahrajnských testov, nezmešká ho však celý, ako sa pôvodne hovorilo, ale s Pietrom Fittipaldim odštartuje druhú fázu predsezónnych testov vo štvrtok popoludní.

Aspoň troška šťastia v nešťastí, ktoré sa na päty Haasu lepí naozaj v nevídanej miere. Po technických problémoch v Barcelone, ruskej invázii na Ukrajinu a odchode titulného sponzora spolu s Nikitom Mazepinom, sa v Banbury dozvedeli, že po poruche lietadla sa ich vybavenie nemá ako prepraviť do Bahrajnu.

Existovali reálne obavy, že v Haase nestihnú prvý deň testov, napokon to bude len polovica a do akcie nastúpi tím s Pietrom Fittipaldim vo štvrtok popoludní.

„Náklad s vybavením tímu dorazil na okruh v Bahrajne včera (v utorok, pozn. red.) neskoro večer,“ uviedol víťazoslávne tím na svojich sociálnych sieťach.

„Toto omeškanie bude mať vplyv na náš program, no na trať sa plánujeme vydať vo štvrtok popoludní s Pietrom Fittipaldim,“ dodáva Haas vo svojom stanovisku.

Súvisiace články

Diskusia