logo F1online.sk

Takto trávia letnú prestávku Hamilton, Russell, Verstappen, Bottas a ďalší

russell-summer-break-title
© George Russell Twitter
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko13. 8. 2021

August je mesiac dovoleniek, oddychu a prázdnin, pričom to platí aj v kalendári Formuly 1. Už tradične tu máme letnú prestávku, počas ktorej si svoje voľno užívajú aj samotní piloti. Toto sú ich dovolenkové destinácie či oddychové aktivity.

Lewis Hamilton

Úradujúci majster a aktuálny líder rebríčka jazdcov, Lewis Hamilton, má osembodový náskok pred svojim rivalom, Maxom Verstappenom. Takto trénuje na druhú polovicu náročnej sezóny. So svojimi dovolenkovými plánmi sa zas pochválil na Instagrame.

Max Verstappen

Max Verstappen odcestoval so svojou priateľkou Kelly Piquet, dcérou trojnásobného šampióna Nelsona Piqueta, do Karibiku. Konkrétne do Sint Maarten, ktorá je konštituentnou krajinou Holandska. Táto informácia neunikla ani fanúšikovskému profilu na Instagrame.

Lando Norris

Lando Norris na McLarene mal pomerne úspešnú prvú polovicu sezóny. Získal 113 bodov a nachádza sa tak na treťom mieste v rebríčku jazdcov. Na svojej dovolenke v Chorvátsku dokonca stretol aj holandského pretekára Toma Coronela zo série WTCR.

Valtteri Bottas

Valtteri odštartoval letnú prestávku vo svojom rodnom Fínsku pri lokálnych jazerách. Neskôr odletel do USA, kde trénuje na cyklistické preteky, na ktorých sa zúčastní so svojou priateľkou, profesionálnou cyklistkou Tiffany Cromwellovou.

Carlos Sainz

Carlos Sainz má vo svojej prvej sezóne vo Ferrari o tri body viac ako jeho tímový kolega Charles Leclerc. Počas letnej prestávky takisto vyrazil k vode, čo nemohlo chýbať ani na jeho Instagrame. Na sociálnych sieťach nás však baví aj ďalšími vtipnými príspevkami.

Daniel Ricciardo

Niektorí piloti idú na pláž či do bazénu, avšak Daniel Ricciardo našiel v spolupráci s McLarenom iné miesto, kde sa môže „natiahnuť.“

Pierre Gasly

Dovolenku na ostrove Ibiza zvolil Pierre Gasly z tímu AlphaTauri. Pri svojom letnom oddychu stretol aj svojich bývalých rivalov z Formule 2, pretekárov Stoffela Vandoorna, Normana Nata a Seana Gelaela

Esteban Ocon

Doslova sladká a zaslúžená dovolenka čaka Estebana Ocona z tímu Alpine. Po svojom prvom vítazstve v kariére na Veľkej cene Maďarska 2021 zavítal do Monaka, kde oddychuje pri bazéne.

George Russell a Nicholas Latifi

George Russell a Nicholas Latifi zobrali svoje polovičky na spoločnú dovolenku do Grécka. Dúfame, že si chlapci oddýchnu a naberú silu do náročnej druhej polovice sezóny, ktorá odštartuje už 29. augusta na podujatí v Belgicku.