logo F1online.sk

EisKing Live (powered by Red Bull): Už 25. júla 2021 v Refinery Gallery v Bratislave

eisking-title
© EisKing TV
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko21. 7. 2021

Sleduješ podcast EisKing, Števa Eiseleho a Josefa Krála? V tom prípade zbystri svoju pozornosť. Už túto nedeľu, 25. júla 2021, totiž môžeš zažiť EisKing Live priamo v Bratislave. Registrácia je už spustená, tak neváhaj a zapoj sa aj ty!

Podujatie EisKing Live (powered by Red Bull) sa odohrá v priestoroch Refinery Gallery v Bratislave. Štart tohto fanúšikovského stretnutia začína o 18:00.

Priamo na mieste si okrem živej diskusie budeš môcť pozrieť aj maketu populárneho monopostu Red Bull RB14 a tiež niekoľko ďalších prekvapení.

„Spolu s kolegom Josefom Králom ťa pozývame na jedinečný event československej formulovej rodiny – EisKing LIVE. Vidíme sa už najbližšiu nedeľu, 25. júla, od 18:00 v bratislavskej Refinery Gallery.“ prezradil v podcaste Formuloviny, Števo Eisele.

Vstup na toto podujatie je úplne zadarmo, je však potrebné sa zaregistrovať (registrácia z kapacitných dôvodov, zabezpečenia občerstvenia a pod.).

Registráciu nájdeš na nasledujúcom odkaze alebo na profile @stevoeiselef1 na Instagrame.

Z pohľadu protipandemických opatrení, v zmysle platnej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, bude vstup umožnený osobám s platným antigénovým testom, zaočkovaným osobám resp. osobám s dokladom o prekonaní ochorenia Covid-19.

Súvisiace články