logo F1online.skF1online.sk

Red Bull a Williams ohlásili ďalších partnerov na nadchádzajúcu sezónu

Sergio Pérez
© Red Bull Content Pool
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko7. 3. 2021

S blížiacim sa začiatkom novej sezóny sa čoraz častejšie objavujú aj nové mená partnerov pre jednotlivé tímy. Dnes sa pozrieme na ďalších oficiálne potvrdených sponzorov pre Red Bull a Williams.

Zatiaľ čo Williams so svojím novým majiteľom, investičnou skupinou Dorilton Capital, predlžuje zmluvu so svojím sponzorom, tím Red Bull oznamuje úplne novú spoluprácu na nadchádzajúcu sezónu.

Tím Williams pretavil spokojnosť do predĺženia spolupráce so spoločnosťou Acronis, svetovým lídrom na poli kybernetickej ochrany. Partnerstvo uzavreli už v roku 2018 a v súčasnosti sa jedná opäť o spoluprácu dlhšiu ako jeden rok.

Tim Hunt, obchodný a marketingový riaditeľ Williamsu, uviedol: „Sme radi, že môžeme naďalej spolupracovať so spoločnosťou Acronis ako oficiálnym partnerom pre kybernetickú ochranu spoločnosti Williams Racing.“

„Technické inovácie sú vo Williamse kľúčové a je nevyhnutné, aby sme chránili naše údaje vo vysoko konkurenčnom prostredí, akým je Formula 1. Acronis nám pomohol chrániť naše dáta zabezpečeným zálohovaním a riešeniami na synchronizáciu a zdieľanie súborov,“ pokračuje Tim Hunt, podľa f1technical.net.

Serguei Beloussov, generálny riaditeľ spoločnosti Acronis, dodal: „Sme hrdí na to, že podporujeme jeden z najikonickejších tímov Formuly 1. Vďaka našej technológii zaisťujeme bezpečnosť, prístupnosť, súkromie, autenticitu a bezpečnosť pracovných údajov, aplikácií a systémov spoločnosti Williams Racing.“

Logo spoločnosti Acronis si zachová svoje miesto na monoposte FW43B a rovnako tak bude súčasťou garáže a motorhomu Williamsu. Nebude chýbať ani označenie na tímovom oblečení a prilbách Georga Russella a Nicholasa Latifiho.

Tím Red Bull ohlásil novú spoluprácu pre sezónu 2021 so spoločnosťou América Móvil. Ide o jednu z najväčších svetových telekomunikačných spoločností. América Móvil je materskou spoločnosťou pre známe A1, Telcel, Infinitum a Claro, pričom pôsobí v 25 krajinách sveta.

Christian Horner, šéf tímu Red Bull Racing, uviedol: „América Móvil bola veľkou oporou Formuly 1 a sme veľmi radi, že tu v Red Bulle Racing môžeme pokračovať v spolupráci.“

„Vášeň a odhodlanie, ktoré spoločnosť do pretekov prináša, odráža naše vlastné a tešíme sa, že pridáme k ďalšiemu úspechu, ktorý dosiahli na svetovej scéne so všetkými svojimi značkami. Tešíme sa tiež na preteky so zvýšenou podporou v dvoch populárnych krajinách América Móvil, Mexiku a Brazílii. Tieto preteky majú neuveriteľnú atmosféru a nemôžeme sa dočkať, až sa tam vrátime v nadchádzajúcej sezóne,“ uzatvára Christian Horner.

„Sme veľmi spokojní, že naďalej podporujeme Sergia Péreza a že tentokrát podporíme tím Red Bull Racing. Checo prichádza do tímu na základe výsledkov, ktoré dosiahol a s veľkou hrdosťou bojujeme po jeho boku v tomto skvelom tíme aj v roku 2021,“ hovorí marketingová riaditeľka América Móvil, Marcela Velasco.

Súvisiace články

Diskusia