logo F1online.sk

Bernie Ecclestone aj tento rok rozposlal vianočné pohľadnice

Bernie Ecclestone, pohľadnica 2020
© Twitter
Milan Kubala
Milan Kubala24. 12. 2020

Hoci Bernie Ecclestone už niekoľko rokov na čele Formuly 1 nefiguruje, šampionát, z ktorého spravil miliardový biznis, stále pozorne sleduje a pravidelne sa vyjadruje k aktuálnym udalostiam. No a keďže teraz nás čakajú sviatky, Bernie nás už tradične potešil svojou vianočnou pohľadnicou.

Jej stredobodom je pre 90-ročného Ecclestona udalosť roka; po troch dcérach sa mu narodil prvý syn. Ten je pre britského magnáta na prvom mieste, no Ecclestone si aj tak dokáže nájsť čas na to, aby tu či tam vyjednal ešte nejakú zmluvu. A možno práve telefonuje s Lawrencom Strollom, ktorého mal presvedčiť, aby do tímu vzal Sebastiana Vettela.

Tribúny v pozadí zívajú prázdnotou, fanúšikovia tento rok zostali vo svojich obývačkách. Investori zas na mítingoch rátajú škody a sanujú situáciu, veď nejeden tím sa ocitol vo vážnych problémoch. Williams má nového majiteľa, McLaren prizval do tímu nového investora a vzal si pôžičku, nuž a zánik hrozil Haasu.

Bernie Ecclestone sa v sprievodnom texte poďakoval svojim nástupcom, tímom a organizátorom pretekov, že udržali Formulu 1 nažive. Veď ktovie, ako by to s ňou dopadlo, keby sa postupovalo podľa Ecclestonových odporúčaní z jari. Vtedy Mr. E uviedol, že by ročník 2020 ani neotvoril.

Galéria

Predchádzajúca fotkaAktuálna fotkaNasledujúca fotka
© 2020 1/11