logo F1online.sk

Vypredá Häkkinen bratislavskú NTC arénu? Vstupenky na EisKing TOUR budú v predaji od štvrtka

Mika Häkkinen
© Twitter/McLaren
Milan Kubala
Milan Kubala29. 11. 2023

Najočakávanejšie formulové podujatie roka na Slovensku sa blíži. Už 17. decembra sa môžeme tešiť na ďalšiu šou EisKing TOUR, na ktorej sa predstaví dokonca i dvojnásobný majster sveta F1 Mika Häkkinen. Dokáže vypredať všetkých 3000 miest NTC arény?

Takého cenného hosťa sme na slovenských pódiách už veľmi dlho nemali. Kto nespomína s láskou na zlaté časy Miku Häkkinena, jeho rivalitu s Michaelom Schumacherom či napínavé súboje Ferrari vs. McLaren? O týchto rokoch, ale napríklad aj o jeho zážitkoch s Ayrtonom Sennom či názoroch na súčasnú efjednotku nám Mika povie viac priamo “u nás doma” v Bratislave.

Rovnako ako pri návšteve Davida Coultharda bude celá šou predbiehať v slovenčine a v angličtine. Aby si každý prišiel na svoje, pripravený je aj akčný preklad.

Najveľkolepejšia EisKing TOUR sa uskutoční v NTC aréne už v nedeľu 17. decembra 2023 o 14:00. Na samotné predstavenie plné spomienok, názorov, ale aj humoru si vyhraďte približne dve hodiny a ak sa rozhodnete pre vstupenky VIP GOLD, tak rozhodne viac: Budete mať totiž exkluzívnu možnosť osobne sa stretnúť s Mikom Häkkinenom!

Kedy si budeme môcť obsadiť svoje miesta na tejto šou? Predpredaj vstupeniek sa začína už vo štvrtok 30. novembra o 10:00 pre všetkých EisKing PILOTOV, a v piatok 1. decembra o 10:00 pre širokú verejnosť. Pripomíname, že pri nákupe vstupeniek je nutné minimálne členstvo DIVÁK, ktoré je bezplatné. Pre hladký priebeh nákupu odporúčame sa zaregistrovať na eisking.tv vopred.

Viac detailov o miestach na sedenie, typoch a cenách vstupeniek, ako aj jednotlivých balíčkoch nájdete takisto na eisking.tv.

Poďme Mikovi ukázať, že Slovensko žije Formulou 1!