logo F1online.skF1online.sk

Bottasov nahý zadok vyniesol charite 50-tisíc eur

Valtteri Bottas a Tiffany Cromwellová
© DPPI/Sauber Media Hub
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík25. 5. 2022

Bola z toho kopa srandy a napokon to pomohlo aj dobrej veci. Každý z vás určite videl fotografiu, ktorú Valtteri Bottas pridal na svoje sociálne siete po Veľkej cene Miami. Vtedy sa so svojou priateľkou Tiffany Cromwellovou vybral na výlet po Spojených štátoch a navštívili aj známe stredisko Aspen v štáte Colorado. Tam vznikla známa fotografia, ako si Valtteri pláva v riečke a spod hladiny mu trčí nahý zadok. Tak vznikol nápad, ktorý napokon pomohol dobrej veci.

Fotografia vyvolala na sociálnych sieťach drobnú senzáciu a šancu využiť tento záber na vznik nejakého toho vtípku sme využili aj my v redakcii F1online. Zaujímavú príležitosť šípil aj sám Valtteri, ktorý spojil sily s fotografom Paulom Ripkem.

Padlo rozhodnutie vytvoriť špeciálnu sériu kópií tejto fotografie, ktoré si mali fanúšikovia možnosť zakúpiť počas špeciálnej jednodňovej akcie. Ukázalo sa, že nejeden človek by rád vlastnil fotku Valtteriho nahého zadku, a tak túto možnosť využilo viac ako 5000 ľudí, ktorí sa po skončení predaja zložili na viac ako 50 tisíc eur. Tie teraz poputujú na charitatívne účely.

Aké to je pomyslenie, že 5000 ľudí teraz bude mať doma záber Bottasovho nahého zadku? „Zvláštne,“ odpovedal fínsky pretekár.

„Zatiaľ som ešte žiadnu nepodpísal, ale možno sa nejaká objaví na autogramiáde tu na okruhu. Už som však videl nejaké fotky, kde majú ľudia tento môj záber vystavený v obývačke, kuchyni alebo spálni,“ smeje sa Bottas.

„Je však neuveriteľné, akú moc majú sociálne siete, keď sme dokázali za 24 hodín vyzbierať 50-tisíc eur na charitu s fotkou niekoho zadku. Je to šialené a celkom tomu nerozumiem, ale viete, bolo to pre dobrú vec,“ dodal Valtteri.

Súvisiace články

Diskusia