logo F1online.sk

Mika Häkkinen na Slovensku: Dvojnásobný šampión sa zúčastní konferencie #akonato 2021

Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko30. 9. 2021

Legendárny fínsky pilot sa zúčastní tohtoročnej konferencie #akonato 2021, ktorú organizuje Slovenská Sporiteľňa. Chceš si aj ty vypočuť túto zaujímavú diskusiu s Mikom Häkkinenom? Registrácia na podujatie je už otvorená.

3. ročník konferencie #akonato je opäť zameraný pre malých a stredných podnikateľov. Konferencia sa uskutoční už 20. októbra 2021, v Starej tržnici v Bratislave (Nám. SNP 25, Bratislava) a kapacita pre osobnú účasť je obmedzená na 350 osôb. Začiatok podujatia je naplánovaný na 08:00.

Okrem právnických osôb sa však podujatia môžeš zúčastniť aj ako fyzická osoba. Registráciu na osobnú účasť v Bratislave alebo na živý online prenos z tohto podujatia nájdeš na nasledujúcom odkaze.

Tešíš sa na dvojnásobného šampióna Formuly 1? Mika Häkkinen už nahral aj krátku pozvánku, ktorá bola zverejnená prostredníctvom Facebooku – Slovenská sporiteľňa pre firmy a podnikateľov.

Na tomto podujatí sa objavia aj ďalšie osobnosti ako speváčka a podnikateľka Dara Rolins, spoluzakladateľ kníhkupectva Martinus Michal Meško, Roman Trzaskalik zo spoločnosti Plzeňský Prazdroj, ale aj poprední predstavitelia Slovenskej sporiteľne.

Súvisiace články