logo F1online.skF1online.sk

Red Bull zverejnil video s Maxom Verstappenom, autom na dvoch kolesách a stíhačkou Spitfire

red-bull-racing-stihacka
© Red Bull Racing
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko14. 7. 2021

Tím Red Bull Racing zverejnil na svojom YouTube kanály ďalšie akčné video, ktoré nám prináša aktuálneho lídra rebríčka jazdcov Maxa Verstappena, auto na dvoch kolesách či dokonca britskú stíhačku Spitfire.

Pamätáte sa na krátky film Red Bull: From Castle to Castle, ktorý sa natáčal aj na viacerých lokalitách na Slovensku a v Českej republike? Red Bull nám teraz prináša ďalší video záznam s monopostom Red Bull RB7, ktorý sa tentokrát odohráva vo Veľkej Británii, v krajine, kde je naplánované aj nadchádzajúce podujatie Formuly 1.

Hneď v úvode tohto videa môžeme vidieť sériu výziev pre Maxa Verstappena, ktorú odštartuje okrem iného aj typický londýnsky dvojposchodový autobus.

Video s názvom Red Bull vs. Best of British ponúka aj súboj monopostu RB7 s pracovnou dodávkou, malým „festivalovým“ osobným autom či ikonickým čiernym anglickým taxíkom.

V rámci výzvy sa na štartovom rošte ocitne aj „hot-hatch“ v podobe auta pre mladých, ktoré ponúkne aj spomínaný kúsok na dvoch kolesách.

Posledné miesto na štarte a tiež v samotnej výzve má legendárna britská stíhačka Spitfire s maximálnou rýchlosťou až 400 míľ za hodinu. Ako dopadol v tomto súboji Max Verstappen? To a aj video v plnom znení si môžete pozrieť na odkaze nižšie.

Súvisiace články

Diskusia