logo F1online.sk

Poznáme názvy častí Drive to Survive 3: Zachytia tieto udalosti

Spoločné fotenie jazdcov, 2020, štartové pole
© Red Bull Content Pool
Slavomír Dzuričko
Slavomír Dzuričko17. 3. 2021

Netflix ako populárna služba pre streamovanie obsahu pripravila už tretiu sériu obľúbeného seriálu s názvom Drive to Survive. Tento seriál zachytáva dianie uplynulého ročníka Formuly 1, a to ako v pretekoch, tak aj v zákulisí v padoku. Aktuálne už dokonca poznáme názvy častí tretej série, ktoré nám môžu načrtnúť to, aké udalosti nová séria zachytí.

Prvá epizóda prichádza s názvom „Episode 1: Cash Is King.“ Jej hlavnou dejovou líniou je predsezónne testovanie s veľkým zameraním na nové auto Racing Pointu alebo tzv. ružového Mercedesu. Predstaví nám nového majiteľa tímu, miliardára Lawrenca Strolla, a uzavrie sa zrušením Veľkej ceny Austrálie a veľkou neistotou sezóny.

Racing Point

Druhá časť „Episode 2: Back On Track“ nás presunie do Rakúska o viac ako 200 dní neskôr. Boj medzi Mercedesom a Red Bullom pokračuje v striedavých protestoch a vyjadreniach šéfov tímov. Epizódu uzatvára Norris a jeho úspechy na ceste k svojmu prvému pódiu v rámci F1.

V tretej časti „Episode 3: Nobody’s Fool“ sa pozrieme podľa wtf1.com na Valtteriho Bottasa, ktorý sa snaží vystúpiť z tieňa Lewisa Hamiltona na Veľkej cene Ruska. Fínsky pretekár skúma mentálne hry na porazenie majstra a tiež vyjadruje svoj názor na označenie tímovej dvojky, takzvaného “wingmana”. Epizóda obsahuje aj záber na nahého Valtteriho. Či ide o dobrú alebo zlú správu, už musíte posúdiť sami.

Twitter/Mercedes-AMG F1

Štvrtý diel „Episode 4: We Need To Talk About Ferrari“ sa odohráva na Veľkej cene Talianska, kde je hlavnou hviezdou domáce Ferrari. Sebastian si robí zo svojho tímu žarty a ľahkovážne pristupuje k problémom, vzhľadom na to, že sa jeho čas v tíme chýli ku koncu. Následne epizódu ukončí svojím podpisom zmluvy s novým tímom Aston Martin, priamo na jubilejnom 1000. podujatí pre Ferrari.

Aston Martin

Pokračujeme piatou časťou „Episode 5: The End Of The Affair,“ ktorá zachytáva Daniela Ricciarda, ktorý ohlasuje veľký krok. Je ním prestup z Renaultu do McLarenu pre sezónu 2021 a stáva sa tak pomyselným škrtom cez rozpočet v očiach Cyrila Abiteboula. Renault podáva stažnosť na Racing Point a epizóda končí na Veľkej cene Veľkej Británie, kde môžeme sledovať súboje Renaultu, Racing Pointu a McLarenu.

Twitter/McLaren

V šiestej epizóde „Episode 6: The Comeback Kid“ sa pozrieme na Pierra Gaslyho, ktorý zažiari v monoposte AlphaTauri. Snaží sa dokážať Red Bullu chybu z predošlej sezóny resp. predošlej série seriálu. Pierre pôjde do skutočných detailov a nebude si brať servítku pred ústa. Nebude chýbať Alex Albon z Red Bullu a ani Pierrova vynikajúca výhra v Monze.

Až siedma časť „Episode 7: Guenther’s Choice“ nám ukáže ikonického šéfa Haasu, Günthera Steinera. Nebude chýbať jeho nekonečné telefonovanie, nadávky a tiež rozhodnutie o budúcnosti amerického tímu a jeho financovaní. Dozvieme sa viac o odchode Grosjeana a Magnussena, prekvapivo dostane priestor aj najväčší konkurent Haasu, Alfa Romeo a jazdci Kimi a Antonio. To sme v predošlej sérii nevideli.

Facebook/Haas F1 Team

Hviezdou ôsmej epizódy „Episode 8: No Regrets“ je Carlos Sainz a jeho prestup z McLarenu do Ferrari na sezónu 2021. Vtedajší kolegovia v McLarene Lando a Carlos sa doberajú a ich vyjadrenia budú často vytrhnuté z kontextu. Na konci sa pozrieme aj na Carlosov tesný záver v Monze, Netflix sa zameria aj na vzťahy v McLarene a odchod Sainza.

Predposledná epizóda „Episode 9: Man On Fire“ už z názvu napovedá, že zachytí Romaina Grosjeana a jeho šokujúcu nehodu v Bahrajne. Tento diel bude dlhší, má 50 minút a okrem rozhovorov Grosjeana a jeho manželky zachytáva aj poruchu Sergia Péreza a jeho následné víťazstvo o týždeň neskôr pri Veľkej cene Sachíru. Prekvapivo, nedozvieme sa nič o Georgovi Russellovi a jeho pôsobení v Mercedese počas choroby Lewisa Hamiltona.

FOM

Desiata a posledná časť tretej série „Episode 10: Down To The Wire“ uzatvára seriál súbojmi Renaultu, McLarenu a Racing Pointu v Abú Zabí. Nechýba Ricciardo a jeho posledné preteky za Renault, či pohľad na vznikajúci tím Aston Martin. Epizódu a aj celú sériu uzatvára Lewis Hamilton so svojimi spomienkami na detstvo, ale aj hlbokými vyjadreniami na tému diverzity vo Formule 1. Bodka na záver.

My v redakcii sa už skutočne veľmi tešíme na tretiu sériu populárneho seriálu Drive to Survive na Netflixe. Seriál si budeme môcť pozrieť už v piatok 19. marca 2021, pričom bude oficiálne sprístupnený aj pre slovenských divákov služby.

Súvisiace články