logo F1online.sk

Charles Leclerc pozitívne testovaný na koronavírus

Charles Leclerc
© Scuderia Ferrari Press Office
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík14. 1. 2021

Sergio Pérez, Lance Stroll, Lewis Hamilton, Lando Norris a teraz Charles Leclerc. Koronavírus si vybral piateho pilota Formuly 1. Monacký pretekár v službách Ferrari sa k pozitívnemu testu priznal na sociálnych sieťach. Uviedol, že je v poriadku a má len mierne príznaky.

Charles neuviedol, kde alebo od koho sa nakazil. Povedal, že bol v priamom kontakte s pozitívne testovanou osobou, umiestnil sa preto do karantény a podstúpil test. Ten sa vrátil s pozitívnym výsledkom.

„Zdravím vás. Dúfam, že ste všetci v poriadku. Chcem vám oznámiť, že som bol pozitívne testovaný na Covid-19,“ uviedol Leclerc na sociálnej sieti.

„Som pravidelne kontrolovaný podľa protokolov môjho tímu. Nanešťastie som sa dozvedel, že som bol v kontakte s pozitívnou osobou. Okamžite som odišiel do karantény a upozornil každého, s kým som bol v kontakte. Následný test sa vrátil s pozitívnym výsledkom,“ napísal Leclerc.

„Cítim sa dobre a mám len mierne príznaky. Zostávam v izolácii doma v Monaku v súlade s nariadeniam miestnych autorít. Buďte v bezpečí a dávajte na seba pozor,“ dodal.

Súvisiace články