logo F1online.sk

Verstappen si začal s Kelly Piquetovou, mamou Kvjatovej dcéry

Kelly Piquetová a Max Verstappen
© @kellypiquet/Instagram
Ladislav Király
Ladislav Király2. 1. 2021

Partnerom Daniila Kvjata bola pred časom Kelly Piquetová, ktorá je jedným zo siedmich potomkov trojnásobného majstra sveta Nelsona Piqueta. Má s ním aj dcéru Penelopu, avšak podľa aktuálnych informácií presedlala k inému pretekárovi z kádra Red Bullu, k Maxovi Verstappenovi.

Piquetová a Kvjat pôvodne pôsobili ako spokojný pár, ibaže už dlhšie bolo zrejmé, že niečo nie je v poriadku. Na svojom instagramovom konte pravidelne uverejňovala fotky s dcérou, ibaže Daniil sa na nich už nevyskytoval. A navyše odstránila aj takmer všetky predchádzajúce spoločné fotografie.

Podľa zahraničných zdrojov sa s Kvjatom rozišla tesne pred Vianocami 2019, takže len približne päť mesiacov po narodení dcéry. „Nie je to dobré, ale vyzerá to tak, že Daniil to zvláda,“ povedal Helmut Marko. „Nemiešajme sa do toho. Súkromie má ostať v súkromí.“

Max Verstappen v októbri 2020 potvrdil, že sa rozišiel s dlhodobou priateľkou Dilarou Sanlikovou a onedlho na to sa už objavili prvé informácie o vzťahu s o deväť rokov staršou Kelly Piquetovou.

Keď tá na svojom Instagrame napísala „Tmavší ako oceán, hlbší ako duša, máš všetko, máš to čo potrebujem,“ Max zareagoval slovami „Spoločne môžeme čeliť výzvam, ktoré sú hlboké ako more a vysoké ako nebo.“ Vážna romantika, čo poviete?

Až prišiel 1. január 2020 a oficiálne potvrdenie vďaka instagramovému postu Kelly Piquetovej.