logo F1online.skF1online.sk

Verstappenovi sa ospravedlnili tifosi, ktorým ukázal prostredník: Si legenda

Fanúšik ukazuje palec dolu Maxovi Verstappenovi
© Walrico Jacobs/Instagram
Milan Kubala
Milan Kubala20. 5. 2024

Imola sa až po okraj zaplnila fanúšikmi Ferrari, ktorých Max Verstappen, prirodzene, štve svojimi víťazstvami. V kvalifikácii preto došlo k úsmevnej prestrelke medzi trojnásobným majstrom sveta a dvoma tifosi, ktorí sa však večer rozhodli jazdcovi Red Bullu ospravedlniť.

Max Verstappen o kurióznej výmene hovoril na tlačovej konferencii po kvalifikácii, ktorú ovládol. “Bolo to skvelé,” usmieval sa. “Mám aj jednu zábavnú príhodu z kvalifikácie, keď sme vchádzali do boxov. Veľa ľudí tlieskalo, no jeden chlapík mi ukazoval niečo iné, tak som mu ukázal prostredník.”

“Keď som okolo prechádzal druhýkrát, už tlieskal. Učia sa! Nie je to milé k jazdcom, ale aby ste vedeli, aj ja sa dokážem chovať škaredo!” žartoval trojnásobný šampión, ku ktorému sa pridali aj Oscar Piastri a Lando Norris. Toho istého fanúšika si vraj všimli tiež; Piastrimu ukázal palec dolu.

V zverejnenom videu sa teraz Walrico a Gino z Juhoafrickej republiky prihovárajú Maxovi Verstappenovi. “Chceme sa ospravedlniť za to, že sme boli takí idioti,” reagujú odetí v tričkách Scuderie Ferrari. “Keď si v jednom rozhovore povedal, že nejakí idioti ti ukazovali rôzne gestá, boli sme to my.”

“Max, prepáč, že som ti ukazoval palec dole,” pokračoval Walrico, ktorého sparingpartnerom bol práve Gino. “Chceme povedať, že sa ti hlboko ospravedlňujeme. Je to naša chyba, nie tvoja, za ten prostredník. Ale boli sme na ten prostredník takí pyšní!”

Na Verstappenovej odpovedi sa skvele zabavili. “Skákali sme ako také školáčky! Chceme ti povedať, že si stal legendou v našich srdciach a milujeme ťa za to! A prosíme, daj zajtra Ferrari šancu vyhrať! Forza Ferrari!”

Súvisiace články

Diskusia