logo F1online.sk

Kvíz: Čo vieš o Formule 1 v Taliansku?

rect4967-sa1cfd5sa-3-336
Redakcia
Redakcia 10. 8. 2023

Ferrari je pre každého fanúšika Formuly 1 v Taliansku sťaby náboženstvom. Jazdcom v červených kombinézach sa tu fandí už od útleho veku a láska k Scuderii pretrváva po celý život. Azda aj preto majú preteky v Monze vždy takú skvelú atmosféru. Tento rok ju môžete zažiť aj vy!

Ale ešte skôr, ako sa vydáme do krajiny vína a Scuderie Ferrari, si poďme dať kvíz o Formule 1 a Taliansku, ktorý sme pripravili v spolupráci s cestovnou kanceláriou Futbaltour.sk. Dnes máme pre vás 20 otázok, ktoré preklepnú vaše vedomosti a azda vám aspoň trochu spestria dlhú letnú prestávku.

Nič sa však nebojte, bez ohľadu na výsledok Futbaltour.sk všetkých pozýva na Veľkú cenu Talianska, ktorá sa uskutoční prvý septembrový víkend. Spravte si krásnu bodku za tohtoročným letom a využite posledné last minute zájazdy do talianskej metropoly motoršportu.

Autobusom, letecky alebo kabrioletom

Futbaltour ponúka hneď niekoľko možností, ako sa dostať do chrámu rýchlosti v Monze. Najpohodlnejšou je letecká preprava z Viedne alebo Budapešti do Milána, prípadne z Bratislavy do Bergama s následným presunom do dejiska pretekov. Najlacnejšou je zas zájazd autobusom, ktorý vás v noci zo soboty na nedeľu dopraví až do Monzy.

Rozhodne najzaujímavejšou je však presun kabrioletom Mazda MX-5. Pri výbere tohto zájazdu si Veľkú cenu Talianska spojíte s niekoľkodňovou dovolenkou, počas ktorej spoznáte krásy Rakúska, Talianska aj Slovinska, užijete si jazdu horskými cestami, výhľady na alpské údolia, prejazdy malebnými dedinkami, ale uvoľníte sa aj pri mori v populárnom Bibione.

Uprednostňujete vlastný výlet s vlastnou organizáciou a postačia vám lístky? Futbaltour.sk myslí aj na vás a na svojom webe ponúka aj samostatné vstupenky.

Kvíz: Čo vieš o F1 v Taliansku?

Počet otázok: 20
Čo viete o Veľkej cene Talianska, fanúšikoch Scuderie Ferrari a celkovo o Formule 1 na Apeninskom polostrove? Preverte sa v dnešnom kvíze! Máme pre vás pripravených 20 otázok, tak poďme na to!
Spustiť kvíz