logo F1online.sk

Porovnanie bahrajnského a saudskoarabského asfaltu. Tento víkend očakávame len jednu zastávku.

16. marca 2023, 14:29

Porovnanie bahrajnského a saudskoarabského asfaltu. Tento víkend očakávame len jednu zastávku.

Ďalšie rýchle správy

dnes 11:06

Max Verstappen sa osamostatnil na štvrtom mieste štatistiky o počte okruhov, na ktorých dokázal daný pilot získať pole position. Pred sebou má už len Hamiltona, Vettela a Prosta.

dnes 11:05

Ak neprídu žiadne tresty, takto bude vyzerať štartový rošt na nedeľnú VC Číny.

dnes 11:05

Mike Krack chváli Fernanda Alonsa: “Fernando Alonso má vždy niečo extra. Pracoval som s mnohými jazdcami, ale nikdy som nič také nevidel.”

Šéf Aston Martinu to zaklincoval úsmevne: “Niekedy je trochu uhundraný.”

dnes 10:28

Red Bull vybojoval v Číne svoju okrúhlu 100. pole position.

dnes 10:27

Nehoda Carlosa Sainza v druhej časti kvalifikácie. Jeho Ferrari však ukázalo poriadnu odolnosť a Španiel po výmene predného krídla pokračoval.

dnes 08:49

Fernando Alonso dostal desaťsekundový trest za spôsobenie kolízie s Carlosom Sainzom v deviatej zákrute. Tento čas mu bol pripísaný k jeho konečnému výsledku, takže mu vlastne nijak neuškodil. Španiel aj tak nedorazil pod šachovnicovú vlajku.

Alonso si na svoje konto pripísal aj tri trestné body, momentálne ich má na konte šesť.

dnes 07:14

Po súboji s Carlosom Sainzom a defekte sa Fernandovi Alonsovi poškodila podlaha. Ďalšia fáza parc fermé sa však začne až o 9:00, takže mechanici sa môžu pustiť do opráv a pokojne aj zmeniť nastavenia, ak to bude treba.

dnes 06:09

Komisári nebudú riešiť súboj medzi Sainzom a Leclercom. Súboj Sainza s Alonsom však už budú prešetrovať. Zástupcovia ich tímov a jazdci boli predvolaní na 6:15 nášho času.

dnes 06:01

Lewis Hamilton: “Už som aj zabudol, aký je to pocit byť vpredu! Cítil som sa dobre na tú chvíľu, kým to trvalo, ale som za tieto okamihy vďačný.”

dnes 06:00

Charles Leclerc nebol spokojný so správaním tímového kolegu. Toto uviedol vo vysielačke po šprinte: “Porozprávame sa potom. Bojujeme viac… On bojuje viac so mnou ako s ostatnými…”

včera 13:58

Najrýchlejším mužom v prvých dvoch sektoroch bol Lando Norris, poslednú časť trate ovládol Lewis Hamilton.

Nech sa páči, tu je prehľad desiatich najlepších časov v každom sektore:

včera 13:57

Už sme si zvykli na to, že kvalifikačné rozdiely skúmame pod mikroskopom a pilota na druhom mieste delí od pole position pár desiatok centimetrov. Vizualizácia náskoku Landa Norrisa zo šprintovej kvalifikácie tak vyzerá celkom vtipne.

Ďalšie rýchle správy