logo F1online.sk

Pre nového sponzora Aston Martinu sa nejedná o prvé pôsobenie v F1. V 80.rokoch peniaze Saudie veľmi pomohli sirovi Fran

14. marca 2023, 11:39

Pre nového sponzora Aston Martinu sa nejedná o prvé pôsobenie v F1. V 80.rokoch peniaze Saudie veľmi pomohli sirovi Frankovi Williamsovi v budovaní tímu.

Ďalšie rýchle správy

dnes 08:32

Portál sportbusiness.com avizuje novú sponzorskú dohodu pre Ferrari. Taliansky tím má čoskoro oznámiť odštartovanie spolupráce s technologickou spoločnosťou Hewlett-Packard (HP) v podobnej hodnote ako spojenie Oracle a Red Bullu.

Formula 1 nie je pre HP ničím neprebádaným. Určite si ešte spomínate na monoposty Williamsu, na ktorých sme medzi rokmi 2000 až 2005 mohli vidieť práve logá tejto spoločnosti.

včera 18:13

Po Veľkej cene Číny bude mať Stefano Domenicali pomerne rušný program. Podľa portálu racingnews365.com navštívi ďalšie dve ázijské krajiny, v ktorých bude diskutovať o možnosti zorganizovania novej veľkej ceny.

Jednou z nich je Thajsko, čo priznal aj thajský vládny hovorca Čai Wačarong, a tou druhou má byť Južná Kórea, v ktorej kráľovná motoršportu pretekala medzi sezónami 2010 a 2013.

včera 18:12

Nico Rosberg počas víkendu určil svoju jazdeckú TOP 5 histórie Formuly 1. Kto sa do nej prebojoval? Okrem Maxa Verstappena aj Ayrton Senna, Michael Schumacher, Juan Manuel Fangio a Lewis Hamilton.

včera 14:03

Valtteri Bottas počas pretekov prechádzal popri boxoch Red Bullu, keď k mechanikom prišiel Sergio Pérez. Fín zastavil a pokochal sa prácou mechanikov, keďže vo svojom tíme nič také nezažije.

Ktovie, čo mu v tej chvíli preblyslo mysľou?

včera 11:06

Keď sa Daniel Ricciardo v zóne pre novinárov dozvedel, že Lance Stroll ho obvinil zo spôsobenia kolízie, doslova vypenil. Či si pozriete toto video so zvukom alebo bez, v každom prípade uvidíte Austrálčanovo rozčarovanie a hnev.

včera 11:05

Red Bull v boxovej uličke predviedol neuveriteľnú synchronizáciu pohybov, keď Maxa Verstappena a Sergia Péreza vybavil za 1,9 a 2,0 sekundy v podstate naraz. Takto to vyzeralo pri pohľade zhora.

včera 08:36

Lando Norris v nedeľu ukázal, ako sa má nosiť trofej z VC Číny, ktorá má pripomínať vavrínový veniec.

včera 08:36

Max Verstappen tróni na čele jazdeckého šampionátu už 700 dní. Ak nazbiera ešte ďalších 50, prekoná rekord Michaela Schumachera v počte dní po sebe strávených na čele.

včera 08:35

Na nedeľných pretekoch série IndyCar došlo k podobnej nehode počas reštartu ako v Šanghaji. Pato O’Ward nestihol dobrzdiť a trafil Alexa Rossiho, za čo ho komisári potrestali prejazdom boxou uličkou.

Na rozdiel od pilota Aston Martinu sa však nevyhováral na brzdenie áut pred sebou. “Na štarte ma zaskočilo to naskladanie monopostov a preberám plnú zodpovednosť za zničenie Alexových aj svojich pretekov. Z mojej strany to bolo neakceptovateľné. Dlžím ti pivo, Alex Rossi.”

21. apríla 2024, 13:34

Pri pohľade na zastávky v boxoch Red Bullu môžu ostatní len utrieť slinu. Červení býci v Šanghaji absolvovali štyri pitstopy a všetky boli pod 2,1 sekundy. To by bolo ešte v poriadku, keby jedna zastávka nebola dvojitá!

Mimochodom aj v Japonsku nemal Red Bull pomalšiu zastávku ako 2,1 sekundy.

21. apríla 2024, 13:33

Toto Wolff bol po pretekoch pokecať s Helmutom Markom a Sergiom Pérezom. O čom sa asi tak bavili?

21. apríla 2024, 12:37

Najrýchlejšie kolo pretekov zajazdil Fernando Alonso (1:37,810). Max Verstappen bol o šesť desatín pomalší a tretí Kuan-jü Čou stratil 0,823 sekundy.

Ďalšie rýchle správy