logo F1online.sk

Verstappen

10. mája 2022, 17:51

Víťazstvo v Miami posunulo Maxa Verstappena do prvej desiatky pilotov, ktorí získali najviac pódií v histórii F1. Prvé miesto drží Lewis Hamilton.

Ďalšie rýchle správy

včera 11:39

Reportér F1 TV Lawrence Barretto: “Andreas Seidl dosiahol podpísaním Hülkenberga jeden zo svojich hlavných cieľov. Chcel skúsenosti a keďže s ním pracoval, tak vie, čo dokáže. Ďalším cieľom je presvedčiť Sainza, aby sa pripojil k tímu.”

včera 11:36

Vedeli ste, že Nico Hülkenberg sa stane prvým pilotom po vyše tridsiatich rokoch, ktorý nastúpi za osem rôznych tímov? Kariéra nemeckého pretekára zahŕňa účinkovanie v stajniach: Williams, Force India (dvakrát), Sauber (dvakrát), Renault, Racing Point, Aston Martin, Haas a Audi. Naposledy niečo také dokázal Roberto Moreno s Lotusom, AGS, Coloni, EuroBrun, Benettonom, Jordanom, Minardi a nakoniec Andrea Moda.

včera 11:29

Sauber oficiálne potvrdil, že “Hülkenberg sa pripojil k skupinovému chatu”.

včera 11:26

Reportér Sky Craig Slater“Keby ste sa spýtali šéfov tímov, či chcú v tíme Lewisa Hamiltona a Maxa Verstappena ako svoju jazdeckú dvojicu, alebo Adriana Neweyho ako svojho hlavného dizajnéra, väčšina z nich by si vybrala Neweyho. Áno, až taký dobrý je.” Nie je bez zaujímavosti, že kým menovaní piloti zarábajú 50 miliónov ročne, Newey údajne “len” desať miliónov, pritom v jeho odbore ide o veľmi vysoký plat.

25. apríla 2024, 22:20

Menej významné talianske zdroje píšu, že rokovania medzi Neweym a Ferrari pokročili. Tie významné zatiaľ mlčia. Corriere della Sera však uviedla do kontextu informáciu Auto Motor und Sport, podľa ktorej Adriana videli na letisku v Bologni. “Nemá to s tým nič spoločné. Pristál v Bologni, aby sa zúčastnil víkendu na trati v Mugelle so športovými automobilmi, ktoré sú Neweyho vášňou.”

25. apríla 2024, 18:22

K správe o konci Adriana Neweyho v Red Bulle sa pripája ďalší popredný britský zdroj. „Správu o Neweyho blížiacom sa odchode ako prvý priniesol nemecký magazín Auto Motor und Sport a následne ju portálu Motorsport.com potvrdili zdroje oboznámené so situáciou,“ uviedol renomovaný britský portál.

25. apríla 2024, 17:29

Skončila sa ďalšie zasadnutie Komisie F1. Podľa tlačovej správy nepriniesla nič zaujímavé. Zavedenie nového bodového systému sa odkladá na júlové zasadnutie. Tímy tiež schválil nové “zadné kamery” od tohtoročnej Veľkej ceny Španielska.

25. apríla 2024, 17:19

K informáciám nemeckého Auto Motor und Sportu sa pridala aj britská televízia BBC: „Adrian Newey opúšťa Red Bull v dôsledku kontroverzie okolo Christiana Hornera. Newey, ktorý je považovaný za najlepšieho dizajnéra všetkých čias, podľa zdrojov BBC oznámil Red Bullu, že chce odísť.“

25. apríla 2024, 12:36

Ferrari predstavilo špeciálne (modré) kombinézy pre Miami.

25. apríla 2024, 12:34

Takto bude vyzerať vylepšené Ferrari SF-24. Talianske médiá ním žijú už niekoľko dní a vzniklo niekoľko kresieb a animácií nového auta, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou uvidíme v Imole.

25. apríla 2024, 12:30

Aké je aktuálne rozloženie síl na štartovom rošte? Priemer z úvodných piatich podujatí hovorí, že Red Bull má pred Ferrari náskok 0,24 sekundy v pretekovom tempe a 0,34 sekundy v kvalifikačnom. McLaren na stajňu z Maranella veľa nestráca, ale Mercedes a Aston Martin sa zdajú byť o niečo viac pozadu.

25. apríla 2024, 12:25

Marketingové oddelenie Ferrari má pred Miami plné ruky práce. Ďalším na rade je predstavenie nových kombinéz pred špeciálnym víkendom.

Ďalšie rýchle správy