logo F1online.sk

Veľké novinky od Porsche?

16. januára 2023, 11:07

Tím Formuly E Porsche vymazal zo svojho oficiálneho Instagramu všetky príspevky okrem jedného. Je to krátke video s dátumom 16. januára 2023 a popiskom: "Naštartujte motory! Prichádza niečo veľké." Niečo málo zrejme vie aj redaktor Auto Motor und Sport Tobi Grüner, ktorý to komentoval lakonicky slovami, že nechce pokaziť toto "veľké odhalenie".

Ďalšie rýchle správy

včera 09:27

Fanúšikovia McLarenu sa prebúdzajú do krásneho rána.

“To nebol sen,” píše McLaren na sociálnych sieťach.

včera 07:28

Max Verstappen dostal na tlačovej konferencii otázku, či by Lando Norris dokázal vyhrať aj bez výjazdu safety caru. McLaren mal totiž na tvrdej zmesi veľmi dobré tempo. Holanďan odpovedal s úškrnom: “Vždy je to keby, keby, keby, no nie? Keby moja mama mala vajcia, bola by mojím otcom!”

včera 07:09

Landovi Norrisovi sa v nedeľu podarilo vyhrať aj vďaka výjazdu safety caru, ale rýchlostne mal navrch. Jeho fanúšikovia môžu byť ešte spokojnejší po slovách pretekového inžiniera Willa Josepha: “Tomuto balíku by mali lepšie sadnúť iné okruhy ako tento v Miami…”

včera 07:09

Po pretekoch v Miami každý fandí McLarenu a azda neexistuje fanúšik, ktorý by to neprial Landovi Norrisovi. Dokonca aj šéf Ferrari Frédéric Vasseur!

After Miami Everyone is a Mclaren fan.
byu/Outside_Action5141 informula1

včera 01:48

Max Verstappen si na tlačovej konferencii po pretekoch omylom sadol doprostred gauča. Toto miesto však patrí víťazovi. Nuž, zvyk je železná košeľa, však Max?

včera 01:33

Podľa slov Christiana Hornera utrpel monopost Maxa Verstappena poškodenie podlahy, keď pilot zostrelil kužeľ v pomalej šikane. Vraj ho to spomalilo v neskoršej časti pretekov.

včera 01:31

McLaren bol pripravený. Landovi venoval k prvému víťazstvu takéto ďakovné video.

včera 01:31

Maxov výraz, keď zistil, že ho z pretekov takmer vyradil tímový kolega…

Max seeing Checo nearly wipe him out
byu/Calvin0213 informula1

včera 01:31

Sergia Péreza delili len centimetre od toho, aby vyradil z pretekov seba i tímového kolegu.

Perez almost taking Max out in the first turn after the race start
byu/FewCollar227 informula1

včera 01:31

Lando Norris“My sme to *** dokázali!”

včera 00:43

Charles Leclerc prekonal Nikiho Laudu v počte pódií s Ferrari. Po dnešku ich má už 33.

včera 00:41

Landovi Norrisovi prišiel zagratulovať aj Donald Trump. Návšteva exprezidenta, ale v prvom rade prezidentského kandidáta a aktívneho politika nepotešila všetkých, keďže Formula 1 aj McLaren o sebe prehlasujú, že sú apolitické organizácie. Tím už návštevu Trumpa stručne vysvetlil pred pretekmi.

Lando being congratulated by Trump
byu/slutforpringles informula1

Ďalšie rýchle správy