logo F1online.sk

Formulová maturita 2023: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 02)

Kvíz
© F1online
Milan Kubala
Milan Kubala5. 5. 2023

Nemôžeme povedať, že by bol apríl na akciu veľmi bohatý. Rozbehnutú sezónu nám prerušili jarné formulové prázdniny. Keďže VC Austrálie sme pokryli už pri predchádzajúcom skúšaní, dnes si preveríme najmä to, či ste si pozorne preopakovali najnovšiu látku: VC Azerbajdžanu!

Tentoraz to bolo o čosi náročnejšie, ale opäť sa nám podarilo zostaviť 20 otázok, ktoré na vás čakajú v nasledujúcom kvíze.

Ak sledujete priame prenosy z veľkých cien a čítate náš web, tak určite budete vedieť zodpovedať na všetky otázky. Profesorský zbor z DIGI Slovakia bude nadšený!

Pochváľte sa nám vašou známkou a výsledkom v komentároch!

Sériu kvízov “Formulová maturita” vám prináša DIGI Slovakia: Operátor, vďaka ktorému si naladíte stanice Sport1 a Sport2 úplne hladko. Presvedčte sa na https://www.digislovakia.sk/spoznajte-vyhody-digi/

Kvíz: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 02)

Počet otázok: 20
V nasledujúcom kvíze preveríme, či sleduješ efjednotku naozaj poriadne. Máme pre teba pripravených 20 otázok najmä z posledného mesiaca, ktoré sa budú týkať jazdcov, pretekov, ale aj zákulisia. Odpovede na všetky otázky bude poznať len skutočný skalný! Patríš medzi nich?
Spustiť kvíz