logo F1online.sk

Formulová maturita 2023: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 01)

rect4967-6-93-9-4-8-44-3-7-3-36
© F1online
Milan Kubala
Milan Kubala6. 4. 2023

Prvý formulový mesiac je za nami. Na udalosti bol skutočne bohatý, čo dokazujú aj čísla na našom webe: Od 1. marca až do tejto chvíle sme vám priniesli 372 článkov. Dnes sa však nechystáme spisovať štatistiky, ale si vás ideme preskúšať! K tabuli!

Naša tohtoročná formulová “maturita” bude pozostávať z deviatich kvízov – Každý vám prinesieme po ukončení mesiaca, a zhrnieme v ňom doterajší priebeh sezóny pomocou otázok, ktoré sa budú týkať všakovakých oblastí — od veľkých cien, cez štatistiky až po zákulisie.

Ak sledujete priame prenosy z veľkých cien a čítate náš web, tak určite budete vedieť zodpovedať na všetky otázky. Profesorský zbor z DIGI Slovakia bude nadšený!

Pochváľte sa nám vašou známkou a výsledkom v komentároch!

Sériu kvízov “Formulová maturita” vám prináša DIGI Slovakia: Operátor, vďaka ktorému si naladíte stanice Sport1 a Sport2 úplne hladko. Presvedčte sa na https://www.digislovakia.sk/spoznajte-vyhody-digi/

Kvíz: Sleduješ F1 poriadne? (Kvíz 01)

Počet otázok: 20
V nasledujúcom kvíze preveríme, či sleduješ efjednotku naozaj poriadne. Máme pre teba pripravených 20 otázok z posledného mesiaca, ktoré sa budú týkať jazdcov, pretekov, ale aj zákulisia. Odpovede na všetky otázky bude poznať len skutočný skalný! Patríš medzi nich?
Spustiť kvíz