logo F1online.sk

F1 klope na dvere. Aj v sezóne 2023 ju budeme sledovať vďaka ponuke DIGI Slovakia

Digi Slovakia
© F1online
Milan Kubala
Milan Kubala28. 2. 2023

Prvá veľká cena sezóny Formuly 1 sa nezadržateľne blíži a fanúšikovia z celého sveta sa už nevedia dočkať napínavých súbojov hviezd ako Max Verstappen, Lewis Hamilton a Charles Leclerc. Tešíte sa na ne aj vy a ešte stále hľadáte možnosti, kde budete sledovať toto vzrušujúce divadlo naživo? V tom prípade máme pre vás skvelú správu! Aj v sezóne 2023 si môžeme pozrieť všetky preteky vďaka ponuke DIGI Slovakia. Sledujte ich spolu s nami!

DIGI Slovakia podporuje komunitu F1 na Slovensku

Najbližších takmer desať mesiacov bude stáť za to. Zimná pauza sa totiž končí a pred nami je už 23 veľkých cien, v ktorých sa rozhodne o ďalšom titule majstra sveta Formuly 1. Začíname tradične v Bahrajne 5. marca a končíme 26. novembra v Abú Zabí.

A aby ste si všetky veľké ceny mohli vychutnať naplno, DIGI Slovakia vám prináša kompletné vysielanie celej sezóny Formuly 1 na kanáloch Sport1 a Sport2. Nevynechajte ani jedinú pretekovú sekundu a sledujte prenosy doma v televízii, ale aj na cestách na mobile či tablete.

Sledovanie F1 cez televíziu

Stanice Sport1 a Sport 2 i v sezóne 2023 odvysielajú kompletný program Formuly 1 počnúc všetkými tréningmi, cez kvalifikácie a šprinty až po samotné preteky. Najväčšou výhodou tejto alternatívy je, že Sport1 a Sport2 môžeme sledovať so slovenským komentárom Števa Eiseleho, ku ktorému sa pridá jeho parťák z EisKingu Pepa Král, náš Rišo Gonda, fotograf Martin Trenkler a možno aj Latsi Király.

Tu fanúšik Formuly 1 stojí pred dilemou: Ktorého operátora zvoliť? Máme pre vás tip: stavte na DIGI Slovakia. Stanice Sport1 a Sport2 nájdete už v základnom balíku Satelit Štandard, ktorý ponúka celkovo až 68 rôznych kanálov a získate ho už od 10,60 € mesačne a bez viazanosti.

Milovníci športu však dostanú oveľa viac: DIGI má bohatú ponuku, napríklad v balíčku Premium nájdete až 18 športových programov. Neujde vám Liga majstrov, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, no ani zápasy UFC na programe Premier Sport.

V ponuke DIGI nájdete aj Ligu majstrov, Premier League, La Ligu, Seriu A, Bundesligu či zápasy UFC

Staviť na DIGI sa oplatí nielen kvôli dobrej ponuke. DIGI Slovakia je hrdým partnerom komunity F1 na Slovensku — aj s jeho podporou sme vám v minulom roku priniesli viac ako 3400 článkov a v rovnakom tempe môžeme pokračovať aj v tejto sezóne.

Spoznajte všetky výhody a benefity, ktoré vám DIGI ponúka. Od inštalácie a satelitu zadarmo, širokej programovej ponuky až po Voyo štart pre každého zákazníka. Tejto ponuke sa poteší každý člen rodiny.

Prechod do DIGI je jednoduchý. Zavolajte nám na zákaznícku linku 0850 211 112, alebo sa zastavte osobne na pobočke, kde všetko vybavíme za vás. Montáž a inštaláciu satelitu zabezpečí skúsený technik do pár dní od objednávky a vy tak môžete naplno relaxovať pri sledovaní obľúbených programov, z ktorých sa bude tešiť celá rodina.

Viac informácií o ponuke DIGI nájdete na www.digislovakia.sk/spoznajte-vyhody-digi

Sledovanie F1 na cestách

Je jasné, že Formula 1 sa najlepšie sleduje doma na gauči. Niekedy nám však do toho niečo skočí a na cestách si musíme vystačiť s mobilom či tabletom. V tom prípade vám preteky neujdú vďaka prehľadnej aplikácii DIGI GO.

DIGI GO ponúka 33 televíznych programov, z toho 19 športových (vrátane Sport1 a Sport2) a 14 slovensko-českých. Obľúbený šport sledujete na 2 zariadeniach súčasne, stačí vám iba internetové pripojenie a váš mobil alebo tablet. Šport máte pod palcom už od 7 € mesačne, zákazníci DIGI ho získajú už od 1,90 € mesačne.

Ak ste si zvykli sledovať F1 na staniciach Sport1 a Sport2 s SK/CZ komentárom, neváhajte a stavte na DIGI. Okrem Formuly 1 toho dostanete oveľa viac a zabaví sa tak celá rodina. Formule 1 zdar!

Tento článok vznikol v spolupráci s DIGI Slovakia.