logo F1online.sk

EisKing TOUR: Do Ostravy zavíta aj tajomný Stig!

Stig – Ben Collins
© EisKing
Milan Kubala
Milan Kubala14. 2. 2023

Fanúšikovia Formuly 1 a legendárnej relácie Top Gear zbystrite pozornosť. Známe československé duo Števo Eisele a Pepa Král posúvajú hranice svojho úspešného projektu EisKing stále vyššie a vyššie. Po vypredaných akciách v Košiciach, Brne, pražskej Lucerne a naposledy v bratislavskej Starej tržnici sa EisKing TOUR predstaví v ikonickom priestore ostravského Gongu aj so zaujímavým hosťom.

V nedeľu 19. 2. 2023 od 15:00 sa všetci návštevníci môžu okrem tradičnej formulovej šou a podrobnej analýzy nových monopostov F1 tešiť aj na exkluzívnu československú premiéru hypersportu Praga Bohema a nové motorky Praga ZS800. Ďalším veľkým prekvapením je hosť, ktorého podľa mena asi mnoho fanúšikov nepozná, ale vďaka svojej prezývke patrí k obrovským hviezdam.

“Naposledy sa nám podarilo na EisKing TOUR pritiahnuť Davida Coultharda, takže očakávania fanúšikov boli opäť enormné,” hovorí Števo Eisele. “Sme preto veľmi radi, že naše pozvanie prijal Ben Collins alias Stig. Vždy sa snažíme formulovej rodine prinášať výnimočné zážitky a musím sa priznať, že pri kapacite 1500 miest mám už teraz zimomriavky. Nehovoriac o tombole, v ktorej budú môcť fanúšikovia vyhrať palivové karty od Shell, zájazd na F1 od fotbaltour.cz, Sebastianom Vettelom podpísanú šiltovku Ferrari či jazdu na monoposte F4 na Red Bull Ringu.”

“Jednali jsme s více osobnostmi světového motorsportu, s některými jsme už dohodnutí na naše další zastávky EisKing TOUR, ale za sebe musím říct, že být na jednom pódiu se Števem, Benem Collinsem a také krásným hypersportem Praga Bohema je prostě pecka. Bude to navíc úplně poprvé, co budou moc naší Pragovku vidět čeští a slovenští fanoušci na vlastní oči,” vyslovil sa zas Pepa Král.

A to nie je zďaleka všetko. V areáli Gongu budú k dispozícii aj ďalšie okulahodiace skvosty. Na svoje si tak prídu milovníci veteránov, okruhového pretekania či rely Dakar. Vystavené budú konkrétne modely Praga V4S DKR Aleša Lopraisa, okruhový špeciál Praga R1 a taktiež veterány Praga Alfa (víťaz 1000 míľ ČS) a Praga Mignon z roku 1916.

EisKing už piaty rok spája formulových nadšencov z Českej republiky a Slovenska. Stovky videí, podcastov, debriefingov a kvalitného komentovania veľkých cien F1 doplnili Števo a Pepa populárnou šou plnou unikátnych zážitkov. Aj tohtoročná TOUR je naplánovaná na štyri rôzne mestá. Ako vždy s originálnym programom a neopakovateľnou atmosférou.

Viac informácií o pripravovanom podujatí nájdete na stránke https://team.eisking.tv/event/ostrava.

Súvisiace články