logo F1online.skF1online.sk

Ricciardo reaguje na špekulácie: Neodchádzam!

Daniel Ricciardo
© Motorsport Images/McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík13. 7. 2022

Ukončí to raz a navždy špekulácie o budúcnosti Daniela Ricciarda? Je očividné, že austrálsky pretekár sleduje dianie v médiách a na sociálnych sieťach veľmi pozorne. Už je informovaný o špekuláciách, ktoré sa v médiách spustili a preto sa rozhodol všetko uviesť na pravú mieru.

Viaceré renomované zdroje roztočili v priebehu rakúskeho víkendu ďalší kolotoč špekulácií, ktorý sa opäť točil okolo Daniela Ricciarda. Sky Sports, BBC i ďalší sa zamýšľali nad tým, či je Austrálčanova budúcnosť taká jednoznačná.

Značne zaujali informácie Teda Kravitza, ktorý prehlásil, že po padoku snorí manažér Oscara Piastriho, ktorým je nik iný než Mark Webber. Ten vraj oddialil črtajúcu sa dohodu jeho klienta s tímom Williams a skúša ho dostať do McLarenu miesto Ricciarda. Aj reportér BBC Andrew Benson sa zamýšľal nad tým, kto by mohol Daniela nahradiť, avšak len v prípade, že sa Austrálčan rozhodne svoje pôsobenie v McLarene ukončiť skôr.

Ricciardo sa k všetkým týmto špekuláciám dostal a rozhodol sa na nich reagovať jednoznačným stanoviskom.

„Okolo mojej budúcnosti koluje množstvo špekulácií, preto chcem, aby ste to počuli priamo odo mňa,“ napísal Ricciardo na sociálnych sieťach.

„Som McLarenu viazaný do konca budúcej sezóny a nechystám sa tento šport opustiť. Uznávam, že to nebolo vždy ľahké, ale kto to chce mať ľahké? Idem sa po lakte zodrať vo svojom úsilí s tímom o zlepšenie a posun na čelo, kam naše auto patrí. Stále po tom túžim viac, než kedykoľvek predtým. Uvidíme sa v Le Castellet.“

„Váš Daniel,“ zakončil Ricciardo svoj výstup na sociálnych sieťach.

Súvisiace články

Diskusia