logo F1online.sk

EisKing TOUR Košice: Jedinečné podujatie s jedinečným obsahom

EisKing TOUR, Košice
© Martin Trenkler
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík12. 4. 2022

Naše milé EisKing duo Števo Eisele a Josef Král prichádza naživo až priamo k vám. V nedeľu po skončení Veľkej ceny Austrálie sa v Košiciach stretlo 700 vášnivých fanúšikov hladných po informáciách. Formulová rodina sa zišla v košickom Dome umenia, kde si pre nich Števo s Pepom pripravili popoludnie plné všetkého, čo sa súvisí s Formulou 1.

V nedeľu 10. apríla v Košiciach začala EisKing TOUR, pri ktorej naše EisKing duo zavíta do viacerých miest v Čechách aj na Slovensku, aby sa stretlo s formulovou rodinou u nás. Okrem Števa s Pepom za nami do Košíc prišli aj fotograf Martin Trenkler osobne, Formula Renault 2.0 Riša Gondu, pneumatiky Pirelli či Pepova pretekárska helma.

Následný viac ako dvojhodinový program bol skutočne riadnou šoukou, ako sme už od nášho EisKing dua zvyknutí. V nádherných priestoroch Štátnej Filharmónie čakala na fanúšikov diskusia na mnohé témy, samozrejme, s možnosťou klásť Pepovi so Števom akékoľvek otázky. Chlapci popri rozprávaní a odpovedaní rozdávali a žrebovali víťazov cien, ktoré neboli vôbec symbolické. Okrem kľúčeniek, tričiek, šiltoviek, kalendárov a ďalších cien od partnerov EisKingu, to boli aj také „exkluzivitky“, ako kalendár s podpisom Miku Häkkinena či lístky na Veľkú cenu Rakúska. Skrátka, pod návalom cien sa prehýbal stôl na pódiu Štátnej Filharmónie.

Aj keby ste náhodou nemali šťastie, nemusíte sa obávať, Števo s Pepom nikomu neušli. Opäť ukázali, že sa o formulovú rodinu starajú dobre nielen svojimi videami, podcastami či takýmito živými stretnutiami s fanúšikmi, ale aj svojou prítomnosťou. Až do neskorých večerných hodín podpisovali, fotili sa a debatovali s každým, kto sa hoc aj po skončení oficiálneho programu objavil v budove Štátnej Filharmónie.

Ak sa preto rozhodnete navštíviť niektorú z ďalších „veľkých cien“ EisKing TOUR, nemusíte mať obavy, ani keby sa vám neušlo miesto. Chalani ochotne zotrvali, aby každý dostal nejaký ten podpis alebo spoločnú fotografiu.

Pre fanúšikov Formuly 1 v Česko-Slovensku je to skutočne jedinečné podujatie s jedinečnými ľuďmi, jedinečným obsahom a hlavne atmosférou. Už teraz sme zvedaví, kedy a kde sa uskutoční ďalšia zastávka EisKing TOUR. Števo s Pepom sa na vás budú určite tešiť.

Formulová rodina u nás sa naďalej spája.

Súvisiace články