logo F1online.sk

Kvíz: Spoznáš pilota podľa toho, akých mal tímových kolegov?

quiz006
© F1online
Milan Kubala
Milan Kubala17. 2. 2022

Týždne pred štartom nového ročníka sú pre jazdcov, ktorí počas zimy zmenili pôsobisko, ideálnym obdobím na to, aby spoznali svojich nových kolegov i pilota na druhej strane garáže. Takéto zoznamovanie sa čaká pred sezónou 2022 Georgea Russella, Alexa Albona a Kuan-jü Čoua a mnohí si to zopakujú zas o rok či o dva. Počas formulovej kariéry sa totiž pilot zoznámi s celým radom jazdcov, s ktorými má ťahať za jeden povraz. V dnešnom kvíze budeme myslieť práve na nich.

Tentoraz máme pre vás pripravených šestnásť otázok. Úloha v každej z nich bude jednoduchá: Správne uhádnuť meno hľadaného pilota. Pýtate sa podľa čoho? Ako indíciu vám ponúkneme niekoľko mien jeho tímových kolegov, pričom o každom bude platiť, že pretekali za rovnakú stajňu ako náš neznámy v aspoň piatich veľkých cenách.

A ešte jedna pomôcka: Mená tímových kolegov v indícii sú zoradené chronologicky podľa toho, kedy sa v rovnakom monoposte stretli prvýkrát. Ale pozor, nie vždy ide o kompletný výpis kolegov, niektoré mená môžu byť vynechané.

Tak veľa šťastia!

Viac kvízov nájdeš tu.

Kvíz: Uhádneš meno pilota?

Počet otázok: 16
V každej otázke hľadáme pilota X. Budú ti na jeho identifikáciu stačiť mená niektorých jeho kolegov (uvedené chronologicky)?
Spustiť kvíz