logo F1online.skF1online.sk

Ako sledovať Formulu 1: Stavte na DIGI

Piloti 2021, autá 2021, tímy
© Pirelli Press Area
Milan Kubala
Milan Kubala19. 3. 2021

Mnohí z nás pred novou sezónou opäť rozoberajú starú známu dilemu: Ako budeme sledovať nadchádzajúci ročník Formuly 1? Prvé preteky sa začínajú už budúci týždeň 28. marca, a tak nám na špekulovanie nezostáva veľmi veľa času. Našťastie, vieme o jednom ideálnom, rýchlom a flexibilnom riešení: Novú sezónu budeme sledovať cez DIGI, hrdého partnera formulovej komunity na Slovensku.

Sport1 a Sport2

Prvé kritérium, ktoré musí splniť operátor z pohľadu nás, fanúšikov F1, je, aby mal v ponuke stanice Sport1 a Sport2, ktoré vysielajú všetky tri tréningy, kvalifikáciu i preteky. Tu DIGI obstálo na jednotku s hviezdičkou: obe stanice máme k dispozícii už v základnom balíku satelit Štandard, ktorý ponúka 69 programov, z toho 11 športových.

Od 9,60 € mesačne si môžeme vychutnať celý víkendový program, dokonca bez viazanosti. Naozaj veľkým plusom je aj to, že si nemusíme doplácať extra programový balík, ak chceme mať popri Sport1 k dispozícii aj stanicu Sport2 a okrem tréningov a kvalifikácii si pozrieť aj vyvrcholenie víkendu, samotné preteky.

Čo ak cez víkend nebudem doma?

Ako fanúšikovia efjednotky si síce v kalendári najskôr rezervujeme miesto pre ňu a až okolo kvalifikácií a pretekov sa snažíme nájsť priestor na zvyšné povinnosti, no niekedy to proste nejde a na víkend musíme niekam vycestovať.

DIGI má aj na tento problém riešenie. Vďaka prehľadnej aplikácii DIGI GO máme i na cestách k dispozícii 23 televíznych programov, z toho 10 športových a 13 slovensko-českých. Čo je najdôležitejšie, do športových programov sa opäť zmestili aj stanice Sport1 a Sport2. Stačí nám už len internetové pripojenie.

DIGI GO nám dokonca pobeží na dvoch zariadeniach súčasne — na mobile alebo tablete —, a to už od 4 € mesačne, čo je ešte lacnejšie než mesačné predplatné F1 TV PRO. Zákazníci DIGI môžu získať aplikáciu DIGI GO dokonca už od 1,90 € mesačne.

Oproti F1 TV PRO má toto riešenie ďalšiu nespornú výhodu: slovenský komentár Števa Eiseleho.

Doplňme, že v aplikácii DIGI GO nájdeme live preteky, zápasy, štúdiá, magazíny, rozhovory ale aj preteky či zápasy zo záznamu, ktoré sa ukladajú do videosekcie.

Prechod do DIGI je jednoduchý

Znie to super, a super je aj to, že všetko vybavíme v priebehu pár minút. Prechod do DIGI hoci aj od konkurencie je teraz jednoduchý. V rámci aktuálnej kampane nám stačí naladiť starý satelit na DIGI a môžeme začať sledovať.

Satelit netreba vyhadzovať, volať technika a ani platiť za inštaláciu. Všetko sa dá vybaviť pohodlne z domu. Koncové zariadenie, set-top box, nám DIGI pošle kuriérom. Ak máme predsa len záujem o nový satelit, pri využití bonusu ho v DIGI získame bez poplatku a príde nám ho nainštalovať technik.

Ďalšie športy

Okrem Formuly 1 si vďaka DIGI vieme pozrieť aj to najlepšie zo svetového futbalu (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga), live zápasy amerického futbalu či prestížne zápasy UFC, ktoré vysiela stanica Premier Sport.

Záver

DIGI ponúka všetko, čo fanúšik Formuly 1 môže od svojho operátora požadovať. Stanice Sport1 a Sport2 máme hneď v základnom balíku za dlhodobo nezmenenú cenu už od 9,60 € mesačne a bez viazanosti. Prechod od konkurencie je jednoduchý a vybavíme ho za pár minút.

Tým, že si vyberiete DIGI, navyše podporíte slovenskú formulovú komunitu. Podporíte tým aj nás a my budeme pokračovať v prinášaní rýchleho a komplexného spravodajstva zo sveta Formuly 1.

Tento článok vznikol v spolupráci s DIGI Slovakia.

Súvisiace články