logo F1online.skF1online.sk

Jos Verstappen poslal ďalší odkaz Hornerovi: Už prestaňte s tými hlúpymi kecami

Jos Verstappen
© Getty Images/RB Content Pool
Matúš Pavlík
Matúš Pavlíkdnes 01:30

Teraz to už môžeme povedať úplne na rovinu, Jos Verstappen a Christian Horner sa nemajú v obľube. Otec trojnásobného majstra sveta budil v tomto roku nemálo pozornosti svojimi vyjadreniami na adresu šéfa Red Bullu a tiež verejným koketovaním s Totom Wolffom. Aby sme na to náhodou nezabudli, Jos Verstappen sa nám opäť pripomenul.

Zhodou okolností zohráva rolu v tejto epizóde príbehu o nenávisti Hornera a Verstappena staršieho testovací pilot Red Bullu Sébastien Buemi. Švajčiarsky pretekár a bývalý jazdec Toro Rosso naďalej pracuje pre tím a častokrát je to práve on, kto v noci z piatka na sobotu jazdí od svitu do mrku na simulátore a s využitím dát z piatkových tréningov hľadá lepšie nastavenie.

Čestnú zmienku mu adresoval šéf Red Bullu Christian Horner aj počas víkendu v Singapure, keď Švajčiarovi pripísal nemalé zásluhy za zlepšenie monopostu pred sobotnou kvalifikáciou. „Vypil veľa Red Bullov, aby vydržal a pokračoval,“ povedal s úsmevom šéf stajne z Milton Keynes.

„Zohral dôležitú rolu, rovnako ako celý tím, všetci pracovali tvrdo celý deň a celú noc. Výhodou je, že počas nadchádzajúcej trojtýždňovej prestávky nemusíme zavrieť továreň. Bude to rušné obdobie,“ skonštatoval Horner.

Napohľad nevinné vyjadrenie, ktoré však – z nejakého dôvodu – dosť podráždilo nervy otcovi Maxa Verstappena. Ten dal na internete najavo, čo si o tom myslí – a vlastne aj čo si myslí o Hornerovi –, keď poslal do sveta iba šesť slov: „Už prestaňte s tými hlúpymi kecami,“ vyhlásil Jos, ktorého cituje PlanetF1.com.

Viac toho „Jos the Boss“ nepovedal, ale už len z tejto krátkej reakcie je jasné, že v ich vzťahu nedošlo k žiadnemu zlepšeniu a Verstappen starší to rád všetkým pripomenul. Možno to nebude trvať dlho a opäť sa nám pripomenie.

Súvisiace články

Diskusia