logo F1online.skF1online.sk

EisKing opäť spojí fanúšikov F1 u nás. Lístky na Günthera Steinera sú v predaji

Günther Steiner
© EisKing
Milan Kubala
Milan Kubala4. 6. 2024

Fanúšikovia kráľovnej motoršportu na Slovensku budú mať ďalšiu skvelú príležitosť stretnúť sa či nadviazať nové formulové priateľstvá. Tak si prisuňte stoličku, vynikajúcu atmosféru a kopu zábavy zaručí špeciálny hosť Günther Steiner, ktorý už 14. júla zavíta na EisKing TOUR do Bratislavy!

Slovensko sa dostáva na mapu veľkého sveta Formuly 1. V minulosti sme o stretnutí s Davidom Coulthardom, Mikom Häkkinenom či práve Güntherom Steinerom mohli nanajvýš snívať, no vďaka rozširujúcej sa základni formulových fanatikov k nám chodí čoraz viac zvučných mien.

Už 14. júla sa vďaka veľkému záujmu o Formulu 1 v našich končinách predstaví ostrý jazyk Günthera Steinera, bývalého šéfa Haasu a hviezdy zo seriálu Netflixu. Aj pre takú slávnu osobnosť bude zážitok prísť do Bratislavy, kde ho bude čakať 3000 zvedavých divákov.

Günther Steiner nenavštívi len Bratislavu, ale na jeseň chystá aj tour vo Veľkej Británii, prezradil Števo Eisele. Naše hlavné mesto však bude nad všetkými ostatnými vyčnievať. “Sme strašne radi, že sa nám podarilo pritiahnuť Günthera k nám. Na jeseň organizuje turné po divadlách vo Veľkej Británii, ale s kapacitou 3000 divákov bude Bratislava najväčšia. Veríme, že si to fanúšikovia užijú minimálne tak ako s Mikom Häkkinenom alebo Davidom Coulthardom. Akurát ešte nevieme, kde zoženieme pípacie zariadenie na vulgarizmy!”

O dobrú atmosféru sa aj tentoraz budú starať Števo Eisele a Pepa Král, ktorý avizuje, že sa dozvieme množstvo fascinujúcich informácií zo zákulisia. “Neviem ako vy, ale ja mám už teraz na Günthera aspoň 30 otázok. On síce pôsobí na prvú šupu ako taká zábavná postavička z Netflixu, ale v skutočnosti má viac ako 20-ročné skúsenosti s fungovaním formulového klubu piráň, takže má čo povedať a hlavne sa nebojí.”

Druhú júlovú nedeľu 14. 7. si vyhraďte na cestu do Bratislavy, kde sa nás o 15:00 v Peugeot Aréne (bývalá NTC Aréna) opäť zíde viac než 3000. Vstupenky na šou sú už pre členov EisKing tímu v predaji, pre širokú verejnosť sa predaj rozbehne v stredu 5. júna o 9:00 ráno.

Cenovky na podujatie sú identické ako na stretnutí s Mikom Häkkinenom: Vstupenky začínajú už na 25 eurách (po zľave) na tribúne, až po pole position v prvom rade za 99 eur. Ani tentoraz nebude chýbať VIP sekcia, pričom držitelia VIP Gold sa môžu tešiť aj na osobné stretnutie s Güntherom Steinerom, spoločné fotenie či autogramiádu.

Videozáznam z júlovej šou nebude k dispozícii, takže si to prídeme vychutnať naživo!

Viac organizačných informácií a predaj vstupeniek nájdete na eisking.tv

Súvisiace články

Diskusia