logo F1online.skF1online.sk

Ako prišiel Norris k zraneniu? Pil z rozbitého pohára, prezradil Martin Garrix

Lando Norris
© X/McLaren
Matúš Pavlík
Matúš Pavlík10. 5. 2024

Carlos Sainz absolvoval operáciu slepého čreva a vyhral nasledujúce preteky v Austrálii, Lando Norris si v Amsterdame poranil nos a vyhral nasledujúce preteky v Miami. Zdá sa teda, že cesta k zdolaniu Maxa Verstappena vedie cez nejaký druh lekárskeho ošetrenia. Zábery zraneného Landa Norrisa pôsobili sprvu trochu šokujúco, ale jeho dobrý známy Martin Garrix vysvetlil, že nešlo o nič vážne.

Medzi Čínou a Miami mali piloti a tímy voľný víkend, čo mnohí využili a vydali sa za oddychom či zábavou. Patril medzi nich aj Lando Norris, ktorý sa najprv objavil na videách z divokej párty na lodi v Amsterdame, ktoré následne vystriedali zábery britského pretekára s obväzom na tvári.

Nešlo o nič vážne, aj keď leukoplast zdobil Landovu tvár aj v Miami. Ako k incidentu došlo, vysvetlil aj očitý svedok, známy DJ a dobrý priateľ pilota McLarenu Martin Garrix. „Nebolo to také šialené, ako si to všetci predstavovali,“ povedal pre Virgin Radio Dubai. „Na lodi, kde sme sa celý čas zabávali, bol rozbitý pohár. Napil sa z neho a jeho rozbitá horná časť mu spôsobila malú ranu na nose.“

„To miesto však dosť krvácalo. Všetci si mysleli, že som mu zlomil nos alebo niečo podobné, ale tak to vôbec nebolo. Dali sme mu obväzy na nos a okamžite vyzeral ako múmia. Niekto to odfotil a tá fotka sa stala virálnou. Videl to celý svet a všetci si mysleli, že to bolo niečo šialene vážne. Išlo však len o drobný škrabanec,“ vysvetlil Garrix.

Po príchode do Miami vysvetlil túto epizódku aj sám Lando. Kým vo štvrtok z toho bol veľký príbeh, v nedeľu večer ho pripomínal len drobný leukoplast na nose víťaza. Aj keď ten označil za svoj možný talizman Donalda Trumpa, po skúsenostiach Carlosa Sainza môžeme namietnuť, že šťastie mu v skutočnosti priniesol ten leukoplast.

„Bol to dobrý deň. Zobral som so sebou mnoho svojich priateľov a mali sme pekný víkend. Už na druhý deň ráno som letel rovno do Miami. Užil som si dni voľna, čo je pri mojom nabitom programe vždy príjemné,“ zaspomínal Norris na víkend v Amsterdame.

„Len som sa trochu porezal o sklo. Trochu hlúpe zranenie a vyzerá to horšie, než v skutočnosti je. Všetci si mysleli, že došlo k niečomu strašnému, ale ja som sa len trochu porezal. Bol by som rád, keby som mal lepšiu historku, ale nemám,“ povedal Lando, ktorý sa vraj za nič nehanbí.

„Bol to len pekný deň s priateľmi. Ak môžem stráviť pár dní s kamarátmi, tak si to rád užijem. Nemám sa za čo hanbiť. Ľudia z toho robili veľkú vec. Len som sa trochu porezal, to je všetko. Dnes sa už nedá pred ničím skryť, niežeby som sa to snažil skrývať,“ dodal Norris.

Súvisiace články

Diskusia