logo F1online.sk

Kto sú partnerky pilotov Formuly 1?

Max Verstappen a Kelly Piquetová
© Martin Trenkler
Petra Polubňáková
Petra Polubňáková26. 12. 2023

Vianoce sú obdobím, ktoré trávime v kruhu svojich najbližších. Inak na tom nie sú ani jazdci Formuly 1. Tí na svoje partnerky počas roka veľa času nemajú, práve sviatky sú však príležitosťou na to, aby im to vynahradili. Pozreli sme sa na to, kto sú ženy, s ktorými sa zišli pri štedrovečernom stole.

Max Verstappen

Úradujúci šampión už tri roky tvorí pár s o deväť rokov staršou Kelly Piquetovou, dcérou trojnásobného majstra sveta Formuly 1 Nelsona Piqueta. Spomedzi formulových dvojíc sú práve oni tou mediálne najsledovanejšou. Môžu za to pikantné okolnosti – Kelly totiž randila aj s ruským pilotom Daniilom Kvjatom, s ktorým má dcéru Penelope. Na jej výchove sa teraz podieľa aj samotný Max. Piquetová je mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach a pravidelne ju vídať v padoku po boku svojho partnera.

Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/RB Content Pool
Getty Images/Red Bull Content Pool

Sergio Pérez

Z pilotov Formuly 1 sa môže pochváliť najväčším počtom potomkov. Mexičan vstúpil do chomúta s Carolou Martínezovou v roku 2018. Zoznámil sa s ňou vraj na diskotéke. Vychovávajú spolu tri deti, dvoch synov a dcéru.

Lewis Hamilton

Po tom, čo sa v roku 2015 rozišiel s líderkou Pussycat Dolls Nicole Scherzingerovou, nepriznal na verejnosti žiadny vzťah. Hamilton má pravdepodobne slabosť na speváčky, nedávno bol totiž romanticky spájaný aj so Shakirou. Rodáčka z Kolumbie ho bola povzbudzovať na niekoľkých pretekoch, prichytili ich aj na spoločnej večeri či jachte. Chýry sa napokon nepotvrdili a Hamilton je tak stále slobodný. Voľný čas trávi napríklad aj so svojím vegánskym psom Roscoem.

George Russell

Od roku 2020 je vo vzťahu s finančnou maklérkou Carmen Mundtovou. Dvojica chcela spočiatku udržiavať svoj vzťah v súkromí, ale na instagramovom profile Russellovej priateľky sa často objavujú fotografie šťastného páru z rôznych akcií či dovoleniek.

Charles Leclerc

Aktuálne chodí s francúzskou študentkou umenia Alexandrou Saint Mleuxovou. Prvýkrát ich spolu spájali v máji v roku 2023, len šesť mesiacov po skončení Leclercovho predchádzajúceho vzťahu s influencerkou a študentkou architektúry Charlotte Sineovou, s ktorou bol tri roky.

Carlos Sainz

Túto jar sa rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou Isabelou Hernáezovou, s ktorou tvoril pár až sedem rokov. V kuloároch sa šepká, že dôvodom bola nevera jedného z nich.

Sainz však dlho sám neostal, čoskoro na to sa totiž po jeho boku začala objavovať škótska modelka Rebecca Donaldsonová. Prvýkrát boli spozorovaní na septembrovej Veľkej cene Talianska.

Lando Norris

V súčasnosti jeden z mála slobodných jazdcov na gride. Lando Norris chodil naposledy osem mesiacov s portugalskou modelkou Luisinhou Oliveirovou, rozišli sa v septembri 2022.

Oscar Piastri

Budúca hviezda kráľovnej motoršportu už viac ako štyri roky chodí s Britkou Lily Zneimerovou, s ktorou sa zoznámil ešte na škole. Často ho sprevádza v padoku či na rôznych spoločenských akciách.

Esteban Ocon

Francúz má za sebou pomerne čerstvý rozchod. Od roku 2018 bol vo vzťahu s talianskou modelkou Elenou Berriovou, toto leto ale išli do seba. Ako prví si to všimli pozorní fanúšikovia, Esteban totiž prestal sledovať jej profil na Instagrame. Nesmútil však dlho a začal si s 20-ročnou študentkou medicíny Flavy Barlovou.

Pierre Gasly

Voľný nie je ani pilot Alpinu, ktorý chodí s portugalskou modelkou Franciscou „Kikou“ Gomesovou. Klebety o ich vzťahu sa šírili už od roku 2022, pričom prvýkrát sa spolu objavili na futbalovom zápase v Paríži. Dvojica je pomerne dosť aktívna na sociálnych sieťach, kde si prejavuje vzájomnú náklonnosť.

Fernando Alonso

Španielsky matador si prešiel aj rozvodom. Nevyšlo mu päťročné manželstvo so speváčkou Raquel de Rosariovou. Od roku 2011 vystriedal viacero partneriek, ako požiar sa tento rok medzi fanúšikmi šírila klebeta, že randí s obrovskou hviezdou popovej hudby Taylor Swiftovou. Neskôr sa ukázalo, že išlo len o fámu. Najnovšie je údajne jeho priateľkou športová novinárka Melissa Jimenézová.

Lance Stroll

Vo vzťahovej oblasti toho tento rok stihol pomerne dosť. Najprv sa rozišiel s modelkou Sarou Pagliaroliovou, s ktorou sa na verejnosti prvýkrát ukázal ešte v roku 2021 na premiére filmu o Jamesovi Bondovi. Stihol ju však už vymeniť za inú modelku – Marilou Belangerovú. Tá sa novým vzťahom pochválila na Instagrame.

Valtteri Bottas

Jazdec Alfy Romeo je druhým rozvedeným pilotom zo súčasného gridu. Manželstvo s fínskou plavkyňou Emiliou Pikkarainenovou sa mu rozpadlo už po troch rokoch. Evidentne si robí zálusk na športovkyne, od roku 2020 totiž randí s profesionálnou cyklistkou Tiffany Cromwellovou.

Kuan-jü Čou

Pokiaľ ide o jeho súkromný život, Číňan je skúpy na slovo. Nie je známe, či niekoho v súčasnosti vôbec má.

Daniel Ricciardo

Večne usmiaty pretekár v roku 2016 ukončil dlhodobý vzťah s detskou láskou Jemmou Boskovichovou. Ricciardo najnovšie v lete 2022 potvrdil na verejnosti svoj vzťah s herečkou Heidi Bergerovou, dcérou bývalého pilota Formuly 1 Gerharda Bergera. Pár je ostražitý a svoje súkromie si pozorne stráži.

Júki Cunoda

Japonský pilot je momentálne single. V súvislosti s jeho vzťahmi sa najčastejšie spomína bromance s Pierrom Gaslym, s ktorým sú dobrí kamaráti.

Alex Albon

Profesionálna hráčka golfu Lily „Muni“ Heová a pilot Williamsu sa spoznali v roku 2019. Športovkyňa si totiž jazdca všimla v seriáli Drive to Survive. Následne neváhala a kontaktovala ho na sociálnej sieti. Očividne medzi nimi pri osobnom stretnutí preskočila iskra a odvtedy sú jedným z najnerozlučnejších párov v padoku.

Logan Sargeant

O milostnom živote nováčika vo Formule 1 toho veľa nevieme. Podľa oficiálnych informácií je momentálne single.

Nico Hülkenberg

Po približne šiestich rokoch spoločného života sa počas romantického výletu v Benátkach zasnúbil s litovskou módnou návrhárkou a modelkou Egle Ruskyteovou. Sobáš kvôli covidovým opatreniam presunuli na rok 2022, obrad sa konal na španielskom ostrove Malorka. Dvojica žije v Monaku a vychováva dcéru.

Kevin Magnussen

Dánsky jazdec už očividne našiel ženu svojho života. Stala sa ňou krajanka Louise Gjorupová, s ktorou sa v roku 2019 oženil. Tá na Instagrame pravidelne zverejňuje fotografie ich rodinnej idylky. Dvojica má spolu dve dcéry, najnovší prírastok privítali tento rok.